Stop udvisningen af Im og Suthida Nielsen!

Torben

/ #88 Dårlige regler for familiesammenføring

2013-11-08 08:44

Jeg blev for snart 4 år siden gift med min dejlige kone fra Thailand, og for 1 år siden fik vi hendes 7 årige datter til Danmark.
Min kone er færdig med Dansk2 uddannelsen og har mange venner, er godt integreret.
Vores datter har gået i skole 1 år nu.
Vores datter kan nu mere dansk end hun kan huske thai.

Vi bor alle i eget hus, og som følge af vi er gift har jeg forsøgerpligten over den lille familie, jeg har heldigvis et godt arbejde, og mine kone er lige nu på jagt efter arbejde.

Reglerne for familiesammenføring siger at ingen i familien må modtage offentlige ydelser, heller ikke i ganske korte perioder.
Så i givet fald jeg går hen over bliver alvorligt syg, kan det være lig med at min kone og datter ikke kan få fornyet deres opholdstilladelse næste gang, og dermed at vores familie ødelægges.

Et af kravene for at min kone kan få permanent opholdstilladelse er en min 30 timers arbejdsuge i 3 år, så det har lidt lige lange udsigter.

Når jeg tænker på EU borgere fra fattige dele af Europe der frit kan komme til Danmark og nyde godt af vores sociale ydelser, samt diverse mange andre udlændinge der har mere intersse i penge frem for integration, skammer jeg mig over at være dansker der vælger familie udenfor EU, føj, desværre få politiske partier der bakker os op.

Håber at Im og Suthida Nielsen får lov at blive!