Bevar Roskilde Dagpleje

Weyse

/ #5 Dagplejen skal respekteres

2013-05-18 21:52

Det er vigtigt at forstå, at dagplejen ikke bare er en almindelig institution. Det kræver noget mere at forstå den, og det kræver derfor både økonomiske, men også menneskelige ressourcer at have en Dagpleje. Roskilde har i mine øjne været en fremsynethed by på småbørneområdet indtil 2010 hvor forvaltningen valgte ikke at forstå mere. Det var nemmere at regne i kasser, og pludselig passede Dagplejen ikke ind. Det var ikke en kasse man kunne stable. Og heri og siden, har de vist, at de simpelthen ikke forstår børns behov og deres forældres følelse af at blive trådt på, når de degraderer det tilbud vi som forældre finder bedst.
De er desværre sammen med politikerne dagligt og præger disse langt mere end vi kan så logikken må være at forvaltningen har fat i den lange ende.
For som politiker skal man tænke over mange områder og man stoler på dem man er sammen med.
Så med al den modstand må politikerne vågne op i denne sag, og forvaltningen bør få røde øre, men nej, de fortsætter fordi de ikke kan tænke ud af kassen. Og begynder de i forvaltningen først at høre efter skal de jo indrømme deres fejl gennem mange år. Og det gør jo at de har arbejdet forkert.
Se det er den største udfordring vi er oppe imod.