Ja til den særlige Danske fremtid

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Ja til den særlige Danske fremtid.


Gæst

#1

2013-08-19 08:33

Vi vil bevare Danmark, som danskernes hjem, med de traditioner og værdier, som vore hårdtarbejdende forfædre har bygget op. Vi vil værne om disse traditioner og værdier og give dem videre til vor børn og børnebørn!!
Hverken EU, internationale konventioner, eller nedbrydende kræfter her i landet, skal dirigere vores fremtid!!
Vi er et åbent og medmenneskeligt folk, som af forskellige grunde, har budt mange fremmede velkomne til vort land. Mange af dem har været en gevinst for os, og har været loyale og taget det danske til sig.!!
De sidste mange år, har vi dog haft en større indvandring af muslimer, som ikke regner os og vort for noget, men støt arbejder på at indføre islamiske leveregler og udslette vore traditioner og levevis. Det skal vi naturligvis ikke acceptere!! Vi skal holde fast i det Danmark, vi holder af og føler os hjemme og trygge i. Vi skal sige absolut nej til muslimske særkrav. Hvis ikke de bryder sig om os og vor levevis, skal vi gerne hjælpe dem tilbage, hvor de har rod, og hvor de har hjemme. I Danmark bestemmer danskerne...Danmark er danskernes land!!!

Gæst

#2

2013-08-19 09:06

Vi skal hverken have Moskeer, Islam, Halal eller nogen former for muslim samfund i Danmark... Danmark er for Danskere og Danske traditioner, regler og tro... Vi fejre Jul, synger julesalmer, danser rundt om juletræet, vi går i kirke om søndagen, her spiser vi svine kød og nyder det med velbehag og vi flager højt of stolt med vore elskede Dannebrog som repræsenterer vore højt elskede Danmark. Og alle som kommer til vore Danmark, skal indordne sig efter os og hvis det ikke er muligt, så skal de bare ud af det Danske land.

Gæst

#3

2013-08-19 09:08

Danmark for danskere. Ingen andre end os selv kan hjælpe Danmark.
Den Danske Viking

#4 Danmark, mit elskede Danmark.

2013-08-19 09:21

Vi i Danmark holder jul og dansker rundt om juletræet og synger julesalmer i vore hjem og i vore danske institutioner samt skoler og alt i alt over land og by. Vi går I kirke om søndagen. Vi spiser svinekød og nyder det med velbehag. Vi fejre vore Danske traditioner og følger vore Danske regler samt vore tro. Og det skal på ingen måde udskiftes eller laves om på p.g.a Islam, Sharia eller muslimer samt deres moskeer. Alt hvad der høre under den muslimske kategori, skal afskaffes fra Dansk jord. Vi er et land af stolte daner og vi vil på ingen måde, tolererer Islam eller Sharia i vore Danske land. Danmark er for Danskere og alt hvad der er Dansk og det skal det blive ved med...!!!
Tommy koldsøe

#5 Hjem til sharia-land

2016-03-12 08:29

Nej tak til Sharia-danmark! Sharia er åbenbart uadskillelig med det at være muslim. Det kan vi ikke forene med dansk lovgivning og værdier. Mit forslag er en screening af herboende muslimer med henblik på hjemsendelse til deres sharia styrede lande. Vi kan ikke acceptere et parallel samfund som undergraver vort danske demokrati og værdisæt. Jeg forundres over hvad sharia-muslimer egentligt laver her i Danmark. De vil ikke være danske men bor her og tager god del i vores velfærdsydelser. De der ikke vil indordne sig efter vores regler og værdier, er da også bedre tjent med at flytte til lande som repræsenterer deres middelalderlige livsyn og levevis. Vi har taget imod med åbne arme og nu viser det sig så, at vi har taget imod ulve i fåreklæder. Hjem med sharia-muslimer hvis der er fred i deres hjemlande. Hvis ikke der er fred må vi finde lande til dem som understøtter deres levevis. Her er de ihvertfald ikke velkomne mere.