Lad Yasmin og familien blive i DK

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Lad Yasmin og familien blive i DK.


Gæst

#1


DER FINDES KUN 1 RIGTIG LØSNING : LAD YASMIN OG FAMILIEN BLIVE I DANMARK !!!!!!!

Gæst

#2


At være forbundet med sin familie, er altgørende for et menneskes mentale og følelsesmæssige stabilisering og en basal forudsætning for ordentlige muligheder for at blive integreret i et land. Faktisk en win-win situation. Bo Bergstrøm
BA

#3


Det er ikke bare det, at familien er tilknyttet Middelfart. Eller at de "ønsker sig en bedre og rigere tilværelse og har søgt derhen, hvor det lettest lader sig gøre at opnå en bedre levestandard".
Alle der kender til strabadserne, farerne og angsten forbundet med den lange, lange flugt - omstændighederne der førte til den, samt familiens tilstand efter faderens sammenbrud, kan se at familien har behov for beskyttelse. HER OG NU.
4A, der en lejrskoleaften åndeløst og oprevne lyttede til Yasmins beretning, de ser og forstår det. Og gør hvad de kan for at råbe os voksne op.
LAD YASMIN BLIVE.
EKM

#4


LAD YASMIN BLIVE!

Gæst

#5


Godt initiativ!
Birgitte

#6


Godt initiativ!

Gæst

#7


Som frivillig i Dansk Flygtningehjælp på 13. år har jeg oplevet afgørelser fra flygtningenævnet, som er uforståelige; men Yasmins sag er den mest groteske, jeg har mødt. Jeg ber' til, at der må findes en politisk løsning, så Yasmin og hendes familie får en fremtid i Danmark.

Peter Fribo
Asperup

Gæst

#8


børnene SKAL blive i Danmark

Gæst

#9


hej
Børnene skal bliver i Dk
tak

Gæst

#10


håber inderligt at denne underskriftindsamling hjælper.
Anne Jørgensen

#11


Dejligt at 4. A reagerer på uretfærdighed og afprøver om børnekonventionen bliver overholdt.

Gæst

#12


Selvfølgelig skal familien blive i Danmark,de har endelig fået deres far og bror tilbage skal de så staffes for det,den arme far der føler sig skyldig fordi han tror at det er hans skyld at de skal tilbage og Yasmin der har gået i skole,skal det nu også tages fra hende,hvis de bliver udvist er der ingen retfærdighed i Danmark.Hilsen John og Birgit Østergade,Middelfart

Gæst

#13


hej jeg er Suzana, jeg gå i hendes klasse og det bedste vald er at de siger at Yasmin SKAL BBBLLIIVVEE!!!!!

Gæst

#14


Man må undres over Yasmin-sagen. Hvis dybt kriminelle "flygtninge" ikke kan hjemsendes, "fordi det er for farligt", er det besynderligt, at der ikke næres samme bekymring for Yasmin og hendes familie.
nielsen

#15 yasmin


Er der et liv for dem i Afghanistan ?
De har brugt alt hvad de ejede for at komme væk fra landet, hvor de levede i frygt.
De kan ikke være i sikkerhed der hvor de kommer fra, og heller ikke i Kabul
Børnene kan ikke komme i skole
Faderen er nu blevet ekstra traumatiseret, så han ikke kan forsørge familien i Afghanistan foreløbig, og kvinder må ikke arbejde der.
Pigerne vil så være ekstra udsatte for evt. tvunget ægteskab, pga. pengemangel.

De har været her så længe, og vil blive gode danskere hvis de får lov, og ikke skal leve i fortsat uvished om deres ophold.

Så ikke mindst for børnenes skyld - prøv at finde en løsning, så familien kan blive i tryghed - de har oplevet nok af det dårlige nu.


Gæst

#16


Jeg synes jasmin og hendes familie må godt blive her i Denmark fordi de har integreret sig rigtig godt i det danske samfund. De må ikke sendt tilbage til landet hvor der er krig.

Gæst

#17


Smukt initiativ!

Gæst

#18


Lad Yasmin blive I denmark.

Gæst

#19


Lad Yasmin og hendes familie blive!!!
Peter Storm

#20


Dejligt at læse kommentarerne her fyldt med varme og opbakning!


Gæst

#21


Det vil være et overgreb, især mod børnene, at sende denne familie tilbage til Afghanistan som de er flygtet fra. Børnene er nu godt integreret og familien vil højst sandsynligt bidrage positivt til det danske samfund. Det har vi brug for i fremtiden. Så udvis fornuft og medmenneskelighed.

Gæst

#22


Det er helt uanstændigt at sende familien til Afghanistan, hvor vi alle ved, at forholdene er meget usikre - især for kvinder og piger. Piger slår de ihjel eller bortfører, da de ikke må gå i skole for Taliban.

Gæst

#23


Først det meget lykkelige: familien samles efter lang tid. Så bliver familien ulykkelig, fordi vi i Danmark åbenbart har regler, som tilsidesætter sund fornuft! Det kan vi som danskere ikke være tjent med - og familien slet ikke!!!!

Gæst

#24


Jeg står ved min underskrift / Nete Østergaard. Godt intiativ. Håber mange bakker op.

Gæst

#25


Hej jeg går i Yasmins klasse. jeg ved hvor meget alt jeres gode opbakning betyder for hende og os tusind tak til alle jer der har skrevet under