Bevar Benløse Børnhave

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Bevar Benløse Børnhave.

En forældre

#1 Rummelighed og inklusion

2013-05-03 13:32

I vores børnehave ER der netop rummelighed og inklusion. Heldigvis ikke for hver en pris, her er der nemlig tanke på målet for inklusionen. Netop ikke inklusion for inklusionens skyld. Her er der rum i rummet og plads til alt den inklusion, det enkelte barn kan rumme! Se for mig er det ægte inklusion.
Overskuelige rammer, hvor vores børn trygt kan udforske sig selv og sin kunnen på sin vej opad den stejle læringstrappe, det er at skulle udforske og lære.... Indtil den dag de er store, stærke og på vej i skole.
Jeg har ligenu mit 2. barn i Benløse børnehave, valgt netop pga at den 1. også gik der! Vi er meget gladé for den åbne dialog der er iblandt personale og brugere af børnehaven (Store og små).
Hvorfor skal en børnehave, med en meget flot score ved tilfredsheds undersøgelsen, lukkes? Hvorfor skal vi fratages valget, at vælge netop den lille institition, istedetfor de store?

Gæst

#2

2013-05-11 06:24

Ringsted Komunne ,
prøv at lave være med kun at se begrænsningen, men kik heller på mulighederne,..Vi har en by med tomme ButikCentre, tomme Butikker i by livet, en masse ledige Bygge grunde, en Komunne med faldene Børnetal, store halvtomme nybyggede BørneInstitioner, som ønskes fyldt op, og spørg så jer selv hvorfor er det attraktiv at bo i Ringsted Komunne...
Det er det fordi der stadig er mulighed for at bo på landet , hvor det stadigt er muligt at kunne trække vejret, hvor man stadig kan få passet sine børn , under forhold der er rolige og tilpasset, til netop det Barn man nu er,
Og ikke skal føle sig ,som bare et nummer i en stor Svinebesætning, de små Børnehaver lægger mærke til hvem netop ens barn er,,,for det er der tid til..Det er jo det der gør en tryk som Forældre, når man aflever sit Barn om morgenen..

Så istedet for at tage, Børn/ Pædagoger,samt Forældre som gidsler , i en sag om nedskæringer,
Så gør da heller en indsat for at trække flere Børnefamilier hertil, så vi kan få udfyldt alle de ledige pladser, så vi igen ikke skal dette igemmen igen..

Bevar Benløse BørneHave...

Henrik Rømer
Far til Mikkel,
som har udviklet sig,
meget de 7 Mdr, han har gået i Benløse BørneHave...

Gæst

#3

2013-05-19 14:14

Benløse børnehave er verdens bedste børnehave