Stop aflivning af dyrebørn i zoo

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Stop aflivning af dyrebørn i zoo.


Gæst

#1

2012-08-05 22:37

Sygt... ;-(

HOOOWWWLLL...

Gæst

#2

2012-08-05 22:39

Att föda upp djur i djurparker, bara för att folk ska ha något gulligt att titta på under en kort period på året, är förkastligt. Tyvärr gör alla djurparker detta, och därför bojkottar jag och min familj alla dylika.

Gæst

#3

2012-08-06 10:30

Alle dyrebørn har ret til at leve, hvis der er for mange dyrebørn i Zoo, så må mødrene steriliseres

Gæst

#4

2012-08-28 09:13

Øv, hvor er det bare ærgeligt! Man må da kunne gøre et eller andet??
Dyrenes Stemme

#5 Og så troede jeg, at jeg havde hørt det meste... ???

2012-08-28 13:09

Tænk engang ... Jeg har enklar holdning til, at alle områder hvor mennesker tjener penge på dyr, for deres egen profit skal boykottes - alt lige fra dansebjørne og aber i fangenskab til cirkus! Min eneste undtagelse gælder dyreparker, fordi vi her kan lære en masse om dyrene, og får viden om truede dyrearter m.m. Men mest af alt fordi, det er min overbevisning, at alle dyreparker idag er med i et bredt samarbejde på tvæs af landegrænser, for at sikre bestanden af alle dyr, og undgå indavl. Hvad FANDEN er det hér så for noget??? Jeg vil VIRKELIG håbe, Københavns Zoo med øjeblikkelig virkning, ændrer deres holdning, og pr. omgående stopper for denne uetiske aflivning af raske dyr - hvis ikke man selv har midler til at sikre dyrene kan blive genudsat i naturen, når der er fyldt op i parken, må andre dyreparker kunne hjælpe - alt andet er mig ganske uforståeligt!! Og jeg vil hermed opfordre alle til at give deres underskrift i denne vigtige sag - så Københavns Zoo kan komme på bedre tanker! På forhånd tak :-)
laila

#6 giraffen og dyr zoo afliver

2014-02-09 11:50

hej kan ikke fatte at giraffen i københavn zoo skulle aflives pga kønnet blandt andet. zoo er ved at være kun indtjening og ikke tanker til dyrene i verden der er truet. de skal ikke bilde folk ind de har føelser for dyr. dyrene var på kloden før mennesker så syntes jeg der skal tyndes ud i mennesker i de lande de formerer sig voldsomt. husk det er os der ødelægger verden. er meget vred over de bemærkninger med at der aflives køer og grise hver dag det er ikke den art og race der er truet i verden .