Bevar Vandrerhjemmet i Raadvad

Bevar Vandrerhjemmet i Raadvad / Beskeder / Af hjertet tak ! / Kommentarer


Gæst

#1

2021-08-02 21:49

Kære Alle! Nyt i sagen - lidt ihvertfald 🤗 Læs mere her: https://bevarlyngbyvandrerhjem.dk/sidste-nyt

Gæst

#2

2021-10-02 19:18

Kære alle der har skrevet under og støttet os undervejs! Vi er så fantastik glade for, at vi vandt udbuddet af vandrerhjemmet. At vi ikke har givet op for længst er i høj grad fordi, så mange af jer har bakket os op. Vi håber, at kunne drive stedet som vandrerhjem fremover, selvom det kan blive vanskeligt - grundet måden det blev solgt på. Men vores mål er at give noget tilbage til lokalsamfundet, bidrage socialt og stadig tage imod lejrskoler og unge mennesker som ikke har ret mange steder at overnatte. Endnu engang tak for jeres tid og uvurderlige opbakning - da vi behøvede det allermest. Kærlig hilsen Birgitte & Lars

Gæst

#3

2021-10-25 20:24

Kære alle jer der har skrevet under for bevarelse af Lyngby Vandrerhjem.

Som I måske allerede har hørt - vandt vi udbuddet og er i dag ejere af vandrerhjemmet i Raadvad.

Det er stadig helt uvirkeligt, at flere års kamp er endt med den allerbedste løsning for os og for stedet som vandrerhjem. Det tager nok noget tid før det atter bliver hverdag og hele denne historie er lagt bag os. Men vi glæder os meget til at bruge kræfter på netop hverdagen.

Kommunen solgte huset i åbent udbud med tilladelse til hoteldrift og det giver nogle udfordringer med at drive det som vi har gjort før - for det økonomiske grundlag er et helt andet. Men vores nye kamp (!) bliver at få det til at hænge sammen så der også i de næste 20 år er plads til alle - høj som lav.

Følg med videre i historien på vores Facebookside.

Vi vil gerne hermed lukke denne underskriftindsamling med denne gode nyhed og endnu engang takke jer alle. Vi må aldrig glemme at støtte - for det hjælper og vi har i hver fald glædet os over hver eneste af de 945.

Kærlig hilsen Birgitte og Lars Lønstrup
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...