NEJ TAK TIL BYGGERIET VED KOKKEDAL STATION!

NEJ TAK TIL BYGGERIET VED KOKKEDAL STATION! / Beskeder / Nej tak til byggeriet ved Kokkedal Station / Kommentarer


Gæst

#1

2021-02-09 11:32

Hvor mange underskrifter skal vi op på og hvormange er der på nuværende tidspunkt? Mvh. Kristina Bjørkskov

Gæst

#2

2021-02-09 12:08

Det er flot!!

Gæst

#3

2021-03-25 16:00

100% enig i protesten
Flemming Bernhard Priem

#4 LÆSERBREV DEN 25.MARTS i FAA

2021-03-25 16:05

I bedes læse mit læserbrev i frederiksborg Amts Avis i dag.

Med venlig hilsen

Flemming Bernhard Priem

priemus@get2net.dk

Henrik Bjørkman

Underskriftindsamleren

#5 NEJ TAK TIL BYGGERIET VED KOKKEDAL STATION!

2022-01-28 08:21

Mød op på det åbne bestyrelsesmøde i kantinen på Rådhuset nu på mandag d. 31/1 kl. 17.30 og vis din utilfredshed med det planlagte byggeri ved Kokkedal station. (se teksten herunder)

NEJ TAK TIL BYGGERIET VED KOKKEDAL STATION 
Ved kommunalvalget gik de partiet der var imod de massive planer om byggeri ved Kokkedal Station frem (SK, V, SF og S) de partier som inden valget gik ind for byggeriet (K og R) gik tilbage, borgerne viste hvad de mente. Valget gav et nyt flertal og det er nu spændende om SF som klart sagde Nej tak til byggeriet og S som var imod og udlod at stemme for byggeriet hvor befinder de sig nu? Var det valgflæsk eller står det ved det som de gik til valg på? På det åbne kommunalbestyrelsesmøde på mandag den 31. januar kl. 17:30 på Rådhuset, kantinen, Slotsmarken er der fremsat et forslag om at stoppe planerne for byggeri på dette sted.
Kom og hør om politikerne holder ord eller om de har ændret mening efter at de er blevet valgt! Initiativretsforslag: Gendrøfte processen omkring Kokkedal station  
Thorkild Gruelund Q, har stillet forslag om at kommunalbestyrelsen gendrøfter processen omkring Kokkedal station.  Sagen forelægges Kommunalbestyrelsen i henhold til styrelseslovens § 11 og forretningsordenens § 3 om kommunalbestyrelsesmedlemmernes initiativret.ForslagAdministrationen foreslår, at Kommunalbestyrelsen drøfter initiativretsforslaget.SagsfremstillingEfter kommunestyrelseslovens § 11 og forretningsordenens § 3 – den såkaldte initiativret – kan ethvert medlem af Kommunalbestyrelsen indbringe ethvert spørgsmål om kommunens anliggender for Kommunalbestyrelsen samt fremsætte forslag til beslutninger herom.Thorkild Gruelund Q, har stillet forslag til kommunalbestyrelsesbeslutning med følgende indhold:
”I lyset af valget 16. november 2021 hvor de partier, som ikke stemte for projektet omkring Kokkedal Station, fik et godt valg, foreslår SocialKonservative at processen igen drøftes i Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen. Vigtigt er det, at lokalplan forarbejdet ikke unødigt igangsættes, hvis der på forhånd ikke er et flertal for byggeriet.”


Gæst

#6 Re:

2022-01-29 09:30

#1: -  

 




Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...