Folkepensionisterne svigtes af Folketinget. Støt Underskriftsindsamlingen!

Folkepensionisterne svigtes af Folketinget. Støt Underskriftsindsamlingen! / Beskeder / Hvor meget vil du finde dig i inden du reagerer? / Kommentarer


Gæst

#1

2019-03-17 12:38

Det er utroligt at vi pensionister finder os i det.

Gæst

#2

2019-03-17 13:27

Vælgererklæring

Gæst

#3 Re:

2019-03-17 15:25

#2: -  

hvis du også synes tingene er gået for vidt, så gå ind på www.borgernesfolkeparti.dk, eller send en mail til kontakt@borgernesfolkeparti.dk
Og skriv vælgererklæring i emnefeltet. Det haster hvis det skal nås inden valget.


Gæst

#4

2019-03-21 12:19

Hensigten er naturligvis reel og agtværdig, men udelukkende at basere et politisk parti på ældreproblematik, er for tyndt, så jeg foretrækker at fortsætte med at støtte der, hvor jeg hidtil hat stemt. mvh Lasse Frisch. NB. men god vind!
Jørgen Mikkelsen

#5 Re: Lasse Frisch

2019-03-21 18:35

#4: -  

Det vi vil føre os markant frem på er ældrepolitikken, dels pensionsdelen; men så sandelig også plejen.
Som nyt parti stikker vi en kurs ud, her fra toppen. Vi ved udmærket vi vil bliver bombarderet både af venner og ikke mindst af fjender om politiske spidsfindige detaljer. Senest var der én der spurgte om det var i orden om vi købte de nye F35 kampfly. Selvom jeg, som tidligere flytekniker, har en mening om dette, så svare jeg ikke på dette, fordi inden vi ser os om er vi inde i en detaljeret glidebane der får fokus væk fra det som er det vigtigste for os og som er idéen bag det vi gør er, nemlig at give pensionisterne et markant økonomisk løft, og et markant løft i plejen. Det får vi som sagt ikke ved at fordybe os i detaljer på andre områder.
Naturligvis skal et parti være helstøbt; men det starter man ikke med at være. Det kommer efterhånden og ikke mindst når der skal holdes medlemsmøder og landsmøder. Her kan man stille forslag om den politisk retning, og man kan få nogle andre ind til at bestemme. Vi skulle gerne ende op med at leve op til vores navn, nemlig at være borgernes. Alt det kommer helt af sig selv. Indtil da vil vi føre en rimelig neutral politik, hverken rød eller blå. Men I starten skal I nok forvente at se os holde stramt i ”tøjlerne”. Det gør vi b.la. Fordi dem der ønsker os bort ikke skal have held med deres forehavende. Intet er nemmer end at kvæle nogen i sin fødsel, og det ved de professionelle modstandere af os, som vi også finder her i gruppen.
Hvad vil I så gøre hvis I kommer ind spørger mange. Der er to mulighed: Får vi afgørende mandater, vil vi forhandle til begge sider, rød og blå blok. Dem der vil lave den bedste aftale med os, jf. vores mærkesager på ældreområdet, samarbejder vi med. Får vi ikke de afgørende mandater; men kommer ind, vil vi være seniorernes stemme i Folketinget. Tavsheden vil være brudt. Vi kan fremsætte lovforslag, vi kan indkalde til samråd, vi kan stille spørgsmål i Folketingssalen. Det vil ikke længere være mulig at gemme sig i disse spørgsmål.
Der er en del der spørger: Hvor vil I finde pengene, og hvad er det vi taler om? Det er klart, at der skal mange penge til når vi taler om 23 års udhuling af pensionen. Det er jo især dem som kun har sin folkepension og ikke er på arbejdsmarkedet, som et hårdt ramt.
Nu kunne det være fristende at pege på de skattelettelser på 27 milliarder der netop er givet. De kunne have været halverer sådan at folkepensionisterne fik de 11; men det var der ingen partier der bragte i forslag. Desuden må man vel også sige, at det med at finde penge ud af et en Finanslov på over 1000 milliarder vel nok skulle være muligt. Det er jo, i sidste ende et prioriterings spørgsmål.
Er du enig med os og endnu ikke har afgivet en vælgererklæring, så er muligheden her
www.borgernes-folkeparti.dk


Gæst

#6 Re: Re: Lasse Frisch

2020-07-26 14:53

#5: Jørgen Mikkelsen - Re: Lasse Frisch 

Alle der ikke har samme rabiate holdning som dig bliver lyn hurtigt slettet af gruppen 
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...