Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel!.


Gæst

Er så træt af at al det smukke skal ødelægges for ussel mammons skyld

Gæst

Den eneste måde det på nogen vis burde kunne muligvis overvejes at bygge på et mindre stykke af Amager fælled: Hvis der var tale om forskelligartede træhuse , max 2 etager, med vilde haver, stier i stedet for veje, og billige huslejer.

Gæst

Fælleden er et unikt sted i København. Forleden nat kørte jeg igennem på cykel, og valgte at standse for at lytte i mørket. Det var som at være i en mangrove-jungle. Fugle, frøer og insekter sang om kap. Fantastisk at kunne opleve det ti minutter fra min bopæl på Amager.

Gæst

Amager Fælled er et skønt og nødvendigt naturområde - og ikke en kvadratcentimer for stort.

Gæst

fordi de er da helt ude i hegnet med den beslutning. hvad med de blomster der vokser derovre? der er en grund til at der går kvæg om sommeren, det er for at optimere blomsternes vilkår. hvad med alle de fugle der holder til/ kommer til? og hvorfor skal et så smukt område, der er til glæde for både mennesker og dyr ødelægges. FØJ

Gæst

Fordi området er unikt, og en af de ting, der ermed til at gøre set så dejligt at komme til Tårnby-området, hvilket vi ifte gør, da vi har nær familie her

Gæst

Det er bare SÅ vigtigt at bevare den smule natur vi har som er et bevaret økosystem.!

Gæst

Jeg elsker Amager Fælled og synes, det er vanvittigt, hvis dette smukke naturområde skal ødelægges.

Gæst

Syntes der er vigtigt at bevare fælleden så vi kan bevare vores grønne oase og dyrene deres hjem det er ikk nødvendigt ar plastre det hele til med boliger der er rigeligt på den anden side i Ørestad

Gæst

Selvfølgelig skal Københavns sidste oprindelige stykke natur skal bevares.
Vi mennesker bærer ansvaret for at bevare og genoprette vor natur. Indgreb, der påvirker naturens eget kredsløb og økosystemernes livsbetingelser, begrænser faunaens og floraens mangfoldighed.
En bevaret og mangfoldig natur rummer værdifulde muligheder for rekreation og bidrager til en forbedret livskvalitet.

Gæst

Amagerfællet skal blive ved med at være en naturområde. Der er allerede bygget så mange bolig på gamle grunde. Der er snart ikke flere plads tilbage for at kom over broen hverken med cykel eller bil.

Gæst

Der skal ikke bygges boligerne alle steder på bekostning af naturen

Gæst

Fordi jeg mener Fælleden skal bevares til kommende generationer og ikke ødelægges af denne tids vandaler på naturen.
Hilsen Vivi Stecher

Gæst

Det er så vigtigt for os alle at vi har adgang til NATUR ikke alle er så priviligeret at de bare kan rejse til et land med god natur. Det er en sjældenhed som vi SKAL bevare

Gæst

Jeg har i mit liv boet flere forskellige steder i københavn, og samtlige grønne områder i nærheden er i dag blevet lavet til boligere. Det er synd og skam at fjerne kostbar natur hvor der i forvejen er så lidt. Byg flere boligere udenfor københavn i stedet!

Gæst

Fordi jeg har boet ca. 35 år på Amager inden jeg flyttede tilbage til min fødeby Helsingør og syntes Amager Fælled er et dejligt naturareal, som bør bevares.

Gæst

Jeg syntes det er meget vigtigt at bevare naturen på Amager

Gæst

Jeg rejser, som journalist og forfatter, rundt i verden det meste af året, og når jeg er ude, glædes jeg altid over at min hovedstad "København" har forstået og prioriteret natur tæt på byen i både vestskoven og på Amager. Disse unikke naturgaver til byens indbyggere må aldrig blive erstattet af bebyggelser,dertil er de for værdifulde for vores efterkommere og byens kommende beboere. De er sammen med havnen en vigtig del af byens sjæl. HUSK - Det tager kun få sekunder at fælde et træ, men over hundrede år at skabe et nyt.

Gæst

Det skal kort og godt bevares

Gæst

Hvorfor? Naturligvis fordi jeg synes, vi skal bevare denne historiske kronjuvel. Hvad ellers?

Gæst

hvis ikke vi stopper med at skambruge vores skønne natur, tæt på byerne, vil al natur blive til beton. Politikerne tænker først for sent.

Gæst

Fordi vi har ekstremt mange politikere, der er fjender af naturen. Og de burde rent faktisk aflives, da Mennesket ikke kan overleve uden naturen, som er skabt på den meget lille oase kaldet "Jorden" i et ufatteligt stort univers.

Gæst

Jeg bor tæt på fælleden og synes den er en unik utæmmet park midt i al nybyggeriet der trænger sig på fra alle sider.
Man skulle hellere værne om naturen og udnytte potentialet til at udvikle og bevare området med fokus på dyr og planter og området som byboernes oase/åndehul i hverdagen.

Gæst

Der er bygget rigeligt på Fælleden - nu må det stoppe!

Gæst

Det er vigtigt at bevare naturen, dens planter og liv. Ikke bare i København, ikke bare i Danmark, men i hele verden.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...