Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel!.


Gæst

Bevare fristederne, ellers kan det ende med at alt bliver til asfalt og beton.

Gæst

Bevar Amager Fælled! Det er et skønt sted..!!

Gæst

København prøver ihærdigt at markedsføre sig udadtil som en grøn by, men tæppe-bomber byens uerstattelige, grønne åndehuller med stål, glas og beton :-(

Gæst

Der er ganske få natur områder tilbage - især omkring København. Det kan vi ikke være bekendt overfor næste generation. Og ikke mindst overfor dyrelivet.

Gæst

#130 Re:


#5: -  

 Jeg bor i den anden ende af kommunen, men synes alligevel at det er et vigtigt område at bevare :-)


Gæst

Har netop for få dage siden nydt at gå tur i området, da jeg besøgte København. Jeg frydede mig over, at der stadig var natur tilbage, også i dette område så tæt på storbyen. Har taget flere flotte billeder og lyttet til fuglesang.

Gæst

danmarks dejlige natur, skal også være en del af københavn

Gæst

Området er en perle.Et vidunderligt sted for khh. Indbyggere.Byg et andet sted.

Gæst

Naturen er meget vigtig for vores fortsatte liv på jorden.

Gæst

#135 Byg et andet sted, der ikke ødelægger


Selvom byggeprojektet planlægges som et grønt boligkvarter er det stadig ufatteligt langt fra den natur, der findes idag. Det må være muligt at lægge boliger et sted, hvor det ikke ødelægger natur. Tænk hvis naturen fik en nøglestatus i byens udvikling! Det ville være så meget sejere end at lave boliger, der kan vises frem ifm citybranding. 


Gæst

Fælleden er så unik og rig på dejlig natur og dyr. Så mange kbhere og børn bruger den jævnligt!!! Inkl mig selv. Kbh vil ik være det samme uden. Det ville være såååå trist.

Gæst

Amagerfælled harnaltid været fredet grønt område. Det skal det blive ved med at være. Derber allerede alt for meget og for højt byggeri på området.

Gæst

Jeg forstår slet ikke, at man overhovedet overvejer at bygge på dette sted. Hvorfor ikke bevare vores gamle grønne områder. Der er masser af andre steder, man kan bygge, og hvis det ikke er nok, skulle man hellere overveje at bygge opad.
Andre storbyer som Berlin og New York indretter flere grønne områder, København vil nedlægge dem ... Det gør ondt helt ind i hjertet!

Gæst

Fordi fælleden var min baghave åndehul i alle de år jeg boede på Bryggen. Jeg har set bid for bid af mangfoldig natur blevet forhandlet væk til fordel for cement.
Naturen er det som fortæller mig at balance er vigtigere end vækst. Det er livsnødvendigt med mangfoldighed og biodiversitet.

Gæst

fordi vi skal bevare så meget oprindelig natur som muligt. Vi har lavet massakre på neget dansk natur i de seneste år.

Gæst

Fordi Amager fælled er et vigtigt åndehul i byen og et godt sted at lære børn at passe på de naturlige miljøer, selvom de ikke er i berøring med dem i deres daglige byliv.

Gæst

Vi må ikke skade biodiversiteten yderligere

Gæst

Fordi vi skal passe på naturen. Og nok må sku være nok med alt det byggeri!

Gæst

I håb om at de er bare lidt klogere I København end de har været i Køge. Men tror desværre løbet er kørt, alle beslutninger er sikkert taget hen over hovedet på modstanderne. Vi taler for døve ører, i Fremskridtets Navn...

Gæst

Ser man København fra fly, er der meget få park- og naturområder. Bliver vi ved, skræmmer vi kvalitetsbevidste skatteydere og turister væk. For nu at nævne noget økonomisk. Selv jeg, der bor i Brønshøj, tager ud på fælleden, når jeg er træt af at jolle rundt om Damhusengen.

Gæst

Fordi jeg selv bor ud til fællen

Gæst

Amager fælled er et specielt område midt i byen

Gæst

Er medlem af Danmarks Naturfredningsforening og bevarelsen af Københavns åndehuller ligger mig meget på sinde. Amager Fælled er en sådan vigtig oase for flora og fauna. Tænk at møde harer når man cykler igennem Fælleden. Det er da vidunderligt.

Gæst

Fordi der IKKE skal bygges på alle natur grunde og da slet ikke på noget af kbh områdes sidste natur.

Gæst

Jag vill bevara storstadsnära natur!Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...