Dansk velfærd tilbage til danskerne NU

Dansk velfærd tilbage til danskerne NU / Beskeder / Lad vores opråb blive enormt! / Kommentarer


Gæst

#1

2016-04-06 12:35

Du har så ret, fatter heller ikke flere skriver under -
Det er jo hvad vores politikkere har begrundet det høje skattetryk med igennem årtier, et godt velfærd og med et fungerende sikkerhedsnet.
Nu har de sidste 2 regeringer glemt hvad vi alle har betalt til, og nu hvor så mange har brug for enten sikkerhedsnettet eller lidt velfærd har politikkerne "både den forrige regering der støbte kuglerne til alle disse reformer som den nuværende regering fører ud i livet " glemt alt det der gjorde vores høje skattebetaling.

Gæst

#2

2016-04-06 13:25

Vil give dig helt i det du skriver.Det er altid de svageste der kommer til at punge ud.Sådan er det også hvis de skal hen i banken og optage et lån.
Synes vi skal stoppe med at give de velfærdsturister i hoved og røv,og så sørge for vores egne medmennesker først.
Erling.

Gæst

#3

2016-04-06 13:50

Hej Hanne
Jeg synes det er et super godt initiativ du har gjort med at lave en underskriftindsamling og at du har kræfterne til at kæmpe videre og dejligt samt tak til dem som har skrevet under og støtter op omkring dem som faktisk har allermest brug for hjælp, men bliver ladt i stikken og politikerne gang på gang bruger spare kniven der OZ gerne de samme de går efter.


Gæst

#4

2016-04-06 14:26

Hej Hanne,
Deler din bekymring, og er heller ikke racist. Er igang med Akkari's vejen væk fra islamisme, utrolig urovækkende og ganske ærlig bog om farene i Dk idag. Disse må illuminere og gøre klare for hele dk, inklusive pladderhumanist industrien. Godt initiv, har skrevet under.
Mvh
Anders

Gæst

#5

2016-04-07 04:39

Tak fordi i gør noget ,,
Jeg håber vi bliver hørt ,
Men en ting kan i ikke sende os link så flere folk kan skrive under . Når man har skrevet under kan man ik dele link

Gæst

#6

2016-04-07 05:35

De svigter is danske borgere især ældre. Kontanthjælp Kronisk
Får mindre udb men samme udgifter. Dom alle andre
Alt skal betales af en selv pk
Men mange ikke råd og bliver svagere og svagere
Men skidt med is danskere vi er jo underdanige. Bare ik mere

Gæst

#7 Re: link

2016-04-07 08:01

#5: -  

 hvis du går ind på skrivunder.net og finder underskriftindsamlingen, kan du kopiere linket  når du står på fanen "skriv under". Kh. Hanne


Gæst

#8

2016-04-08 19:21

Jeg kan forstå jeres harme over at det danske samfund svigter sine svageste borgere. Men jeg kan ikke akceptere, at I gør en anden sårbar gruppe til syndebukke for det. Det er ganske enkelt usmageligt. Og alt alt for nemt!!

Jeres konklusion er forkert ! Hvorfor sparker I nedad på dem der allerede ligger ned? Hvorfor retter I ikke blikket opad og  knytter næven overfor alle de rige associale skiderikker, der skraber enorme formuer sammen på bekostning af resten af samfundet og som ikke vil bidrage til fællesskabet, som snyder i skat og sender deres formuer i skattely i Panama og Lichtenstein? Hvis vi kunne få dem til at betale det de skylder fællesskabet, ville der være gode boliger og rigelig velfærd til os alle - OGSÅ til flygtninge.

Hilsen

Mette Andersen Nexø

 

PS Hvorfor brugernavn? Tør I ikke stå ved jeres holdninger?

 


Gæst

#9 Re:

2016-04-09 09:48

#8: -  

 Nu er det jo sådan set ikke os, der "sparker" til nogen. Det er vores politikere, der i den grad forringer mulighederne for en fremtid og en tålelig tilværelse for de hårdest ramte danskere, mens vi ser, at migranter og flygtninge kan få hvad de skal bruge.

Du kan være uenig, og det skal jeg ikke prøve at lave om på. Der er ingen tvang for nogen, til at skrive under.

Jeg kan kun tale for mig selv, og jeg finder det dybt uretfærdigt og frustrerende, at mennesker, der har knoklet i en menneskealder, betalt tårnhøj skat og desuden moms og afgifter, bliver behandlet som burhøns, mere eller mindre uden rettigheder.

Desuden står mit navn på underskriftindsamlingen.

Hanne Pedersen


Gæst

#10 Re: Re:

2016-04-09 14:10

#9: - Re:  

 Du har ret. Politikerne svigter de svageste. Og alle de borgere der har deres på det tørre og som kræver skattelettelser og som ikke vil bidrage til fællesskabet, svigter også.. Men dpolitikerne startede jo ikke med at skære i velfærden og udsulte psykiatrien , da flygtningene kom, vel? Det har stået på længe før, og Det er dybtnaivt at tro at de svageste borgere vil få mere hvis vi stopper hjælpen til flygtninge. Sådan hænger det nemlig ikke sammen. Det er og har altid  været de borgerlige politikeres mål at beskære de sociale ydelser og slanke den offentlige sektor. Så der bliver ikke mere til dig og mig under nogen omstændigheder. Men de rige gnider sig i hænderne, så længe de kan få de dårligst stillede til at slås indbyrdes. For så længe vi gør det, kan de få lov at skrabe til sig i fred.  Det er al ære og respekt værd at gøre oprør, men I skal rette vreden det rigtige sted hen og stille de rigtige krav. Ellers skyder I kun ved siden af og er bare med til at grave grøfterne dybere.

Hilsen Mette


Gæst

#11

2016-07-10 14:37

Vi kræver at regeringen stopper forringelserne af vort samfund - Vi kræver at regeringen stopper forringelserne af vor...
HippieKapitalisterne - Vi stifter et parti. Vi søger underskrifter. Vi søger mennesker der vil.Mød os i KBH, Aarhus,...
Bevar slagtergårdene på Vesterbro - Bevar slagtergårdene på Vesterbro (English below) De københavnske pol...
Appel til regeringen, stem imod en forlængelse af Round Up i EU - Appel til den danske regering om at stemme...
NEJ TAK - TIL TVUNGET-BAD I FOLKESKOLEN - Dansk lovgivning giver skoleledere, lærere og pædagoger fuldmagt til at tving...
AFSKAF-Integrationsloven-NU - SKRIV UNDER! SKRIV UNDER! SKRIV UNDER! Meld dig ind i Facebook gruppen & giv dit besyv med: ht...
Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel! - Den sidste bid af oprindelig natur i Københavns Kommune er truet af...


hvor mange har julpet noget.