Mistillid til vores regering

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Mistillid til vores regering.


Gæst

#51

2016-03-18 20:25

For at folk snart forstår, hvad der sker af lovbrud i
systemDK/Retsvæsnet,
er her nogle eksempler på
1 persons sager:

SystemDK = Kaos & lovbrud

Gæst

#52

2016-03-18 20:31

Syntes det er så sindsygt, at de kan sidde og tage fra dem der i forvejen er ramt. For så at give sig selv lønforhøjelser. De har jo slet ikke en ide om hvad der sker ude i det virkelige liv.

Gæst

#53

2016-03-18 20:31

Fordi jeg er hamrende fortvivlet og rasende over den ringe regering vi har og som jeg ovenikøbet mener sidder på et næsten ikke eksisterende mandat.Hvordan det kan gå til, at vi er nået hertil i et såkaldt demokrati er ubegribeligt - for mig i
hvert fald

Gæst

#54 Fanden hytter sine

2016-03-18 20:31

Tidligere forsvarsminister Carl Holst har stadig en politianmeldelse fra et stort set enigt regionsråd - inklusive sit eget parti - hængende over hovedet for misbrug af offentlige midler. Men Venstre-profilen, som har været helt væk fra al politisk indflydelse siden opsigelsen sidste efterår, er nu atter på vej frem.


Gæst

#55

2016-03-18 20:39

Jeg må nødvendigvis have mistillid til personer, som kun har mantraer og besværgelser som "argument". Vores regering trodser alle faktuelle forhold med deres ødelæggende politik

Gæst

#56

2016-03-18 20:40

Fordi jeg er rystet over, at vi har politikere i Danmark der er så blå-øjet at tro, at man får folk i arbejde ved at straffe utroligt mange mennesker, incl deres børn, på deres eksistensgrundlag.. At man kan juble over 700 arbejdspladser og til gengæld tvinge folk ud af deres boliger og tvinge dem til kommuner hvor der er boliger men INTET job... Skidt!!!

Gæst

#57

2016-03-18 20:43

Jeg er imod denne socialt antisociale og fremmedfjendtlige regering.

Gæst

#58

2016-03-18 20:49

Det er et rigtig godt initiativ der er gjort. Mer Demokrati og frihed. Det er ikke nødvendigt at folk skal sulte bl.a grundet at Hedge fonde ikke kan klare det. Finans krisen er ikke over, denne vil fortsætte i mange år

Gæst

#59

2016-03-18 21:06

Fordi jeg er meget utilfreds med den regering vi har nu
klag

#60 Re:

2016-03-18 21:14

#51: -  

 Ja, der er mere - selv borgmestre bakker op om at der skal bare klages, Socialdirektøren  var enige - dette var jo et møjbeskidt udtaelse de to herrer fik udført - de siger det selv om at der er optagelse på. Det er da godt de kan rose chefen for socialrådgiverene. Iøverigt er det strafbare udtagelser. Idet de opfordre til ulovlige handlinger i kommunen. Endvidere er der en Lærestols Professor Henrik Albert Kolstad, indvandre fra Norge, Kan lige tilføje at han er sø af Albert Kolstad , vedkommende har fået den højeste pris i Norge, for hvad ved jeg ikke endnu.

Henrik Albert Kolstad er en stor løgner og er med til at uddanne læger til at misbruge deres stillinger. Har bevis for dette.

Endvidere har Topdanmark der sidder med folk helt inde i forskningssystemet Aarhus Sygehus- 2 damer med efternavnet Ramlau-Hansen , bemærk bindstreg, Så er der en Ramlau-Hansen der holder som økonomidirektør hos den Danske Dank.

Hos regionerne Ved Bent Hansen, har de ligeledes en kvinde som kvalitetschef - hun kan heller ikke fine ud af systemet. Memn ellers har hun samme adresse som en finansmand ligeledes.

Jeg har udbedt om aktindsigt i mine sager både hos regionen og hos sygehuset.

Endvidere har jeg Bedt Regionsformanden om at få fremsendt aktindsigt, Muligvis er han for syg til at udføre sit arbejde - måske er der andre der har overtaget. Vil da gen fremsende brev om at få aktindsigt.

 


Gæst

#61

2016-03-18 21:15

Fordi jeg selv i mange år var kontanthjælpsmodtager-nu pensionist.men føler med de svageste-også os selv som pensionister !!!!-har da ikke meget at gøre med.Danmarker blevet et U-land :-(
Kurt-Emil Ravn

#62

2016-03-18 21:19

Treparts forhandlingerne!

 

- NU, må det være på tide, at Vi opretter én PARALEL-REGERING!

 

For Folket!


Gæst

#63

2016-03-18 21:20

Jeg har underskrevet fordi hovedparten af kontanthjælpsmodtagere slet ikke er i stand til at arbejde på grund af kronisk og alvorlig sygdom. De burde forlængst være hjulpet videre i det sociale system og have fået fleksjobbevilling eller førtidspension. Den nyligt vedtagne lovændring om kontanthjælpsloft rammer denne store udsatte gruppe borgere, som dels er uforskyldt i deres situation og dels slet ikke er i stand til at arbejde.

Gæst

#64

2016-03-18 21:27

Fordi jeg i den grad har mistillid til vores regering.

Gæst

#65

2016-03-18 21:34

det er umenneskelig de ting nuværende regering og DF m. C og LA laver...
Det er mennesker som skovler skattepenge i egne lommer, som skaber flere fattige og hjemløse i Danmark
Samtidig ødelægger de danskernes købekraft, det kan da ikke være til fordel for virksomheder i Danmark

Gæst

#66

2016-03-18 21:40

Fordi jeg synes atvore politikere er ukompetente som politikere der skal varetage alle menneskers interesser i dette tilfælde alle de syge som endnu engang bliver frataget deres eksistensgrundlag og skal kæmpe en kamp om at få tilkendt førtidspension fordi de ikke magter at arbejde mere. Men i stedet for at bruge krudt på at få beviser for hvorfor vi ikke kan få en berettiget førtidspension som vores læger og speciallæger skriver at vi ikke kan klare så omdømmer sagsbehandlerne og beder om andre udtalelser igen og igen. Jeg er selv syg med leddegigt har haft arbejdet i 17 år i fleksjob med leddegigt, hvad fanden er det jeg skal bevise. Jeg er skidt op fysisk dom psykisk jeg magter ikke mere at bruge alt mit krudt på arbejdet for så at gå i seng når jeg kommet hjem fra Arb. Jeg vil gerne kunne være lidt mere for mine dejlige børn børnebørn min mand. Hvorfor skal jeg arbejdsprøves eller ud i et miniflekjob når jeg kun har 7 år tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg har arbejdet siden jeg var 12 pr aldrig været arbejdsløs før nu hvor jeg blev fyret pga for meget sygdom og nu hvor jeg både er slidt op og oveni hatten også lige skulle gå ned med stress og angstanfald så skal jeg blivende med at bevise jeg ikke kan mere. Jeg er så rasende på kommunen dom ustandseligt prøver at undvige førtidspension, tillige med at man har frataget mig de næste tre måneder ressourceforløbs ydelse fordi min fagforening HK forhandlede tre måneders ekstra løn hjem til mig for svige og smerte som det hedder. De gider ingen gang at give mig besked hvorfor jeg ikke får løn de næste tre måneder. Det er mine hårdt tjente penge. Men sagsbehandleren ytrede at hun da havde prøvet at ringe til mig hele 4 gange men sjovt nok figurerer hendes nr ikke på mit display så det er endnu en løgn. Jeg kunne blive ved lige nu men må hellere stoppe mens legen er god, for jeg er så rasende at det ikkekanbeskrives med ord

Gæst

#67

2016-03-18 21:54

Jeg er selv på kontanthjælp

Gæst

#68

2016-03-18 21:55

Politikerne laver flere og flere fattige familier samtidig med de ikke har nogen bekymring med at få kæmpe lønforhøjelser samt alle de andre dyre frynsegoder, som kunne være brugt på de mindst bemidlede.

Gæst

#69

2016-03-18 22:34

Den siddende regering er totalt uduelig !!!!

Gæst

#70

2016-03-18 22:39

Danmarks befolkning kan ikke være tjent med at have den nuværende regering. Forringer forholdene mærkbart for dårligere stillede, mens de "slynger om sig" med dansk fælleseje.

Gæst

#71

2016-03-18 22:53

fordi man blir ik rask eller for job når regninger ik kan betales. stress er ik en motivation det er en sygdom

Gæst

#72

2016-03-18 22:57

DK s regering er bundkorrupt

Gæst

#73

2016-03-18 23:18

ALDRIG HAR VI HAFT RINGERE POLITIKERE I DANMARK

SIAD ønsker at hjemsende flere 100.000 muslimer

Trods det at vi ikke kan tage os af vores egne, bliver vores politikere ved med at tage folk ind som påberåber sig flygtningestatus. Både politi og andre myndigheder ved, at de ikke er flygtninge. Det ved politikerne også, men alligevel bliver de ved med at hente muslimske nasserøve ind i landet.

Vi trænger til nogle nye politikere der tør tage fat ved nældens rod. SIAD ønsker at hjemsende de såkaldte flygtninge, men også alle de muslimer, der har bosat sig i Danmark og som måske endda har tillagt sig dansk statsborgerskab, - hvis de ærer deres koran og de islamiske skrifter mere end den danske grundlov. Det kan dreje sig om flere hundredetusinde muslimer, der bliver sendt ud. Det vil komme til at gå ud over nogle uskyldige, men det er ikke noget, der må hindre os i at gøre vores nødvendige arbejde for at redde Danmark. Deres ulykkelige situation kan de takke vores uduelige danske politikere for.

Giv os en vælgererklæring til SIAD og Fremskridtspartiet, vi er et selvstændigt parti som stiller op under Fremskridtspartiets fane for at vi sammen kan komme i folketinget og rydde op.
Se SIADs lovforslag her:

VivaLaRevolution

#74 Re:

2016-03-18 23:22

#7: -  

 Vær sød at rette din harme mod de rigtige! Vi har en rig overklasse som rager mere og mere til sig, og samtidig har haft held til at spille lavtlønnede, arbejdsløse og flygtninge ud mod hinanden! Det er sku ikke de teltboende krigsflygtninge fra Syriens skyld at du ikke længere kan få enderne til at hænge sammen!


Gæst

#75

2016-03-18 23:39

Regering nye lov der blev vedtage, om kontanthjælp