Nej til lukning - børne og unge psykiatri, Esbjerg

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej til lukning - børne og unge psykiatri, Esbjerg.


Gæst

Det er så vigtigt med afdelingen - mange børn og unge har ondt i sjælen, og behøver profesionelt hjælp

Gæst

For at støtte op

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)
Gæst

Lukning?????? af noget der kan hjælpe "Vores guld-vores fremtid" find på noget andet!!!!!!

Gæst

Fordi psykiatrien lider under besparelser og lukninger, og det går ud over hele befolkningen. Det er ikke rimeligt.

Gæst

Psykiatrien skal udbygges - ikke beskæres!

Gæst

Ved om op til flere, der har fået uvurderlig god hjælp netop fra psykiatrien i Esbjerg.

Gæst

Der er så meget behov for hjælp !

Gæst

Min bror er psykisk syg og "blev reddet" af et velfungerende system i Esbjerg på et tidspunkt hvor han var på gyngende grund. Han fungerer i dag stort set selvstændigt ved hjælp af medicinsk og terapeutisk behandling.

Gæst

Best som man tror vi som samfund er vd at have nået bunden og ikke kan synke dybere.

Gæst

Jeg arbejder selv i psykiatrien og mærker dagligt de mange konsekvenser for både patienter og personale. Nu er nok, NOK !!!

Gæst

Nødvendigt for unge mennesker at modtage konstant samme opfølgnings, behandlings procedure, samme continuatet bringer mere stabilitet. At koncentrerer os på vores unge i tidlig alder, giver senere et positivt udslag.

Gæst

jeg skrev under fordi jeg selv er til knyttet ung psyk i esbjerg

Gæst

Planerne om at samle psykiatrien i Aabenraa vil særligt for børn og unge betyde et farvel til den "nære" behandlingsmulighed som er så vigtig. Det er en ommer.

Gæst

Fordi det er vigtigt at familier i mit nærområde har et tilgængeligt sted, hvor der kan hentes hjælp til vores børn. Jeg har selv som forældre været rigtig glad for den hjælp jeg har fået i Esbjerg til mine børn. Det er et fantastisk god hjælp og dejligt og super dygtigt personale, nemt at komme til. Det vil ødelægge meget, hvis det bliver lagt et andet sted langt herfra, for børn og forældre som i forvejen er presset følelsesmæssigt og ressoucer mæssigt. Man vil komme til at svigte de børn/unge som er indlagt, da an ikke på samme måde kan være til stede, som man kan nu da det ligger i nærområdet. Det er vigtigt at vi ikke svigter børn og unge yderligt de har rigeligt at få styr på men også er det vigtigt at forældrene kan være en del af børnene/unges hverdag og deltage i diverse samtaler ovs, yderlig fjerner vi børn/unge fra det spinkle netværk de ofte har og det kan blive svært, hvis det bliver flytter længere væk, deres problemer kan risikere at forstærkes . VI VIL BIBEHOLDE BØRNE OG UNGE PSYKIATRI I ESBJERG

Gæst

Fordi jeg synes det er meget vigtigt, at børn og unge fortsat kan få den hjælp de så stærkt har behov for!!!

Gæst

P.g.a behovet er der, der skal hjælpes

Gæst

Fordi vi har brug fået børne og unge psykiatri i Esbjerg. Der må ikke spares på dette område, det har for store omkostninger menneskeligt.