Dansk velfærd tilbage til danskerne NU

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Dansk velfærd tilbage til danskerne NU.


Gæst

#201

2016-05-04 15:44

Fordi jeg er fuldstændig enig i budskabet

Gæst

#202

2016-05-08 09:09

For at om muligt bevare vores velfærds samfund.jeg håber det ikke er for sent

Gæst

#203 Boykot JYSK

2016-05-09 22:07

Så blev SIADs boykot af JYSK skudt igang.
– Han (Lars Larsen) var blevet advaret og har haft tid til at droppe at tage flygtninge med tilskud der holder danskere væk fra arbejde i 2 år.

Vi starter blidt ud med at holde 4-5 aktioner, hvor vi deler flyers ud til hans kunder, samtidig med vi står udenfor med skilte, der opfordrer til boykot af ham.
Efter de 4-5 aktioner hvor vi allerede nu har foretaget 2, vil vi tage alvorligere midler i brug, hvor vi vil lave decideret demonstrationer ude foran hans butikker og direkte blokade så folk ikke kan komme ind i hand butikker. Her kommer vi selvfølgelig til at møde politiet, men det forhindrer os ikke i at fortsætte indtil vi har vundet. For når vi begynder på demoerne og blokaderne så taber hans butikker mange penge, fordi langt de fleste folk ikke vil turde at gå ind.
Men først lidt om vores første 2 aktioner, der blev holdt af 2 af SIADs grupper.
Den sønderjyske gruppe lavede en aktion foran JYSK i Sønderborg fredag kl. 17. Den anden aktion var dagen efter udført af en af vores midtjyske grupper. Den blev afholdt lørdag formiddag kl. 11 ude foran JYSK i Randers.

Begge aktionerne forløb planmæssigt og begge steder blev vi anmeldt af JYSK til politiet, hvor de påstod at vi generede deres kunder. Begge steder tog det over 3 kvarter før politiet kom og begge steder var politiet utrolig flinkt og sagde, at vi godt måtte stå ude på fortovet og gøre opmærksom på vores budskab, men at vi ikke måtte stå inde på JYSK’s grund og slet ikke foran hovedgaden. Det indrettede vi os efter for nu, det bliver anderledes når vi skruer bissen på senere.

Folk var meget lydhøre overfor budskabet, folk der kørte forbi ude på vejen hilste og gav thumbs up. Til Randers demoen fik jeg 6 mennesker til at vende om, efter de havde læst og hørt min forklaring på hvorfor vi opfordrer til boykot af JYSK.

Tak til de folk der brugte noget af deres fritid, til at stå op for retfærdigheden og stå op for de danske arbejdsløse!

I næste uge fortsætter vi med vores blide strategi, som yderligere advarsel til Larsen før det begynder at koste ham penge.


Gæst

#204 Luk grænsen nu før det er for sent

2016-05-09 22:19

Svensk politi slår alarm: Vi er ved at med at miste kontrollen 13/20

»No go-zones.« Det kaldes de mere end 50 bydele i Sverige, hvor lovløsheden hærger, og kriminelle har overtaget magten. Hvis politiet rykker ud, bliver de mødt af stenkast, skud - og ligefrem granater. Det får nu politiet til at advare om, at det ser ud til, at det har mistet kontrollen.

Mere end 50 bydele rundt omkring i Sverige bliver nu betragtet som særligt udsatte områder, hvor kriminelle netværk har magten, og hvor lovløsheden råder.

Det skriver norske NRK.

Områderne, der kaldes 'utenforskapsområder' - hvor der især er høj arbejdsledighed og højt frafald i skolen - fordeler sig på tilsammen 22 svenske byer.

Og de har været i stærk udvikling.

Mens der i 1990 var tre såkaldte 'utenforskapsområder' i Sverige, viser den seneste undersøgelse, som er foretaget af forsker og økonom Tino Sanandaji i 2012, at antallet var steget til 186.

Af en politirapport fra det svenske Rikspolisen fra 2014 fremgår det samtidig, at 55 af 'utenforskabsområderne' er særligt udsatte bydele, hvor kriminelle netværk har stærk indflydelse.

De kaldes 'no go-zones'.

'Der er lovløshed i dele af Stockholm'

Det er områder, som har udviklet sig til parallelsamfund med en stor grad af selvjustits og kontrol. Det fortæller blandt andet politiinspektør Lars Alvarsjø fra politiet i Stockholm.

»Der er lovløshed i dele af Stockholm-regionen nu. Situationen er alvorlig. Der er nogle områder, hvor vi ser ud til at miste kontrollen. Politi kan aldrig acceptere, at kriminelle personer overtager kontrollen i nogle boligområder, men det er faktisk sådan, det er i nogle området i Stockholm,« siger han til NRK.

Næsten halvdelen af de særligt udsatte steder - som Rinkeby og nabobydelene Tensta og Husby - ligger i området ved Stockholm.

Blot en halv times kørsel fra det kongelige slot i centrum af Stockholm er der vokset samfund frem, hvor almindelige love og regler ikke gælder, skriver det norske medie.

»I de områder er det kriminelle bander, som bestemmer spillereglerne,« siger Lars Alvarsjø.

De kriminelle har 'spejdere' ud for at kontrollere politiet

Rykker politiet ud til områderne, bliver de ofte mødt af stenkast.

»Det samme sker med redningstjenester, som brandfolk og ambulancer. De rejser aldrig ind i områderne, uden politiet er på plads. Kommer de først, standser de udenfor området, indtil politiet har sikret det, selvom de kører med udrykning,« siger politiinspektøren.

»Så sent som i forrige uge blev en politipatrulje beskudt. Det er også sket, at nogen har kastet en håndgranat efter en patrulje. Den politivogn, som blev udsat for håndgranat-angrebet, var gudskelov pansret. Havde den ikke været det, havde vi haft et stort antal døde politifolk i vognen,« tilføjer han.

Det er dog svært at stille noget op mod de kriminelle, som meget bevidst går efter politiet.

»De kriminelle har 'spejdere' ude, som kontrollerer, hvornår politiet kommer. Så har de forberedt et lager af for eksempel sten og jernstænger, som de kaster mod os, når vi ankommer. Til og med molotovcocktails har de også kastet mod os,« siger Lars Alvarsjø.

»Police fishing«

Nogle gange tilkalder de kriminelle selv politiet for at kunne angribe dem. Det fortæller politibetjenten Biljana Flyberg til NRK.

»Der er meget 'police fishing': Nogen ringer ind med en falsk alarm for at få politiet til området. Så ligger de i baghold og kaster sten mod politiet, som kommer,« siger hun.

Årsagen til det skyldes ifølge betjenten, at de kriminelle er utilfredse med samfundet.

»Og vi repræsenterer samfundet,« siger hun.


Gæst

#205

2016-05-12 22:56

Vil ønske at Danmark igen vil være et fredeligt land hvor man frit kan færdes ude om aftenen / natten uden at frygte vores børn eller vi selv bliver voltaget eller dlået ned. Ønsker også at der ikke findes steder / områder i Danmark hvor vi i vores ejet land ikke er velkommen.
Ønsker at der vil være bare lidt mere hjælp til vores gamle. Stakkels de syge der ryger på kontanthjælp pga. umenskelige forhold, ingen mennesker der er ved deres fulde fem ønsker at lade sig forsørge af det offentlige hvis de har en mulighed for at tjæne deres egne penge, det er alt for nemt og trampe på folk der alligevel ligger ned og tænke: de er nok bare dovne..... Føj siger jeg bare.....

Gæst

#206 Re:

2016-05-13 23:30

#205: -  

Ja og på grund af alle de velfærdsturister så skal pensionsalderen sættes op til 75 år

Det vil sige at sovial og sundheds plejerne samt lærene og pædagogerne skal gå på arbejde til de segner Så hvorfor ikke helt afskallfe pensionen Som DANSKER skal man bare slide og slæbe til man falder død om med mindre man er folketingsmand eller minister eller en eller anden åndsvag migrant der aldrig har lært ande end at sige maj asyl se så springer alle kasserne op og man kan få i både pose og i sæk eller hvis man kommer her og nasser på samfundet i samfulde 44 år og aldrig har lavet andet end krininalitet så skal de også beskyttes 

Og når man snakker miljø så skal der afgifter på for at beskytte vores børn men til hvad nytte hvis de skal arbejde til de segner

Samtidig med vi skal bruge oseaner af penge på at gøre Amerikanerne tilfreds for at tage ud i verden og slås med dem aldrig har vi haft så elendige politikker som nu 

Nej vi skal hurtigs muligt ud af EU og have vore grænser lukket det kan ikke gå hutigt nok


Gæst

#207

2016-05-15 14:14

De danske ældre skal ha mere hjælp . De har betalt skat hele livet og får ikke noget igen. Betal mindre til ulandsbistand. Og glem de kampfly. Og hjælp ældre og syge i Danmark istedet.

Gæst

#208

2016-05-21 10:20

Fordi jeg selv bliver smidt rundt i systemet, er handicappet, både fysisk og psykisk, men jeg skal stadig kæmpe for at de vil lytte, til tros for masser af dokumentation fra læger og specialister, er jeg for ung til førtid, men er for kronisk syg og handicappede til egen forsørgelse, hvor ender man så på kontanthjælp hvor du er låst på hænder og fødder, og er ikke herre over Ens eget liv, du går i en konstant frygt for om du nu får en indkomst, hvad den lyder på, om der er penge til mad, husleje og medicin. Man lever i konstant frygt, og usikkerhed, samt fordømmelse og had, fordi at man er på kontanthjælp, Mine handicaps kan du ikke se med mindre jeg har mine skindet på eller falder om på gaden, hvilket gør kampen enu svære.

Gæst

#209 Luk grænsen demo d 5 juni

2016-05-21 23:05

Sæt X i kalenderen grundlovsdag d 5 juni Da er der en ny luk grænsen demonstration i Kruså kl 13,00 ved bingohallerne.

husk at tage naboen med

Ulla Rasmussen

#210

2016-05-24 16:04

Har lige set DR2 dagen, idag tirsdag . En syrisk mand, får familiesammenføring af hans 17 børn. Han har 3 koner, og får en af dem med hertil. De 2 andre koner, skal søge separat. Du gode Gud. Han får da en fed villa, megastor villa, man føler sig totalt til grin. Andreas Kamm, må gnide sig i hænderne af fryd. Samfundet bliver malket for resourcer . De skal have kæmpe summer i børnepenge, betalt husleje og garanteret også bistandshjælp. Skid på danskerne, forærer alt væk. De radikale og SF synes garanteret at det bare er fedt. Desuden stod der, at der er flere kæmpefamilier i DK. 


Gæst

#211

2016-05-24 18:15

Efter min mening er der lige lovligt mange velfærdsnassere af udenlandsk herkomst i DK, hvilket er dyrt for skatteyderne. Samtidigt bliver der skåret ned på de varme hænder i sundhedsvæsenet, ældreplejen og på personalet i daginstitutionerne (find selv flere områder). Og fortsætter det på denne måde, vil velfærdsstaten før eller siden kollapse.

Gæst

#212 Kom og vær med Grundlovsdag d 5 juni kl 13 i Kruså

2016-05-24 22:28

www.youtube.com/watch?v=dDu4iPiY8BQ

Sæt X i kalenderen d 5 juni Da er der en ny luk grænsen demonstration i Kruså kl 13,00 ved bingohallerne. Bare mød talstærk op

Kom nu ud af starthullerne alle i som vil have grænsen lukket kom og vær med så kan i jo måske få jeres ønske opfyldt om ikke andet så for nogel få øjeblikke vi har før gjort det og kan igen bare vi er mange nok

Så kan i ved selvsyn se hvor og hvad de bruger vores politi til

Jeg fatter ikke at der bare er nogle af de betjente som forbyder os at lave en fredelig demonstration Som gør ligesom de østtyske grænsevagter da muren blev nedbrudt i Berlin

Det er jo da trods alt også deres børn og børnebørns fremtid der er på spil

Kom nu med der er plads til mange flere. Der er også pladst til politibetjente der har fri :)

Der er også sendt invitation til Inger Støjberg Mon hun tør komme? Hun har i hvertfald ikke svaret endnu :)

Hvor er alle DF'erne eller kæmper de slet ikke for denne sag?


Gæst

#213 Stop det vanvid luk grænsen nu

2016-05-25 20:58

Tirsdag kom det frem, at Esbjerg Kommune skal oprette en hel ekstra modtageklasse for at skabe plads til en syrisk familiefar og hans mange familiesammenførte børn. 

For allerede nu er 47-årige Daham Al Hasan fra Syrien blevet familiesammenført med otte af sine i alt 20 børn samt den ene af sine tre koner. De resterende børn og koner befinder sig stadig i Syrien.

Men Daham Al Hasan har et inderligt ønske om at få flere af sine børn til Danmark, og derfor har han nu fået lov til at blive familiesammenført med yderligere ni af sine børn, hvilket efterlader tre børn i Syrien der har fået afslag, fordi de er over 15 år gamle.

Og med 17 børn i Danmark kan Daham Al Hasan se frem til en ualmindelig stor børnecheck. For den danske stat betaler op til 17.880 kroner om året per barn til børnefamilier uden nogen øvre grænse.

Det skriver Ekstra Bladet.

Det betyder, at Daham Al Hasan og hans 17 børn er berettiget 214.128 kroner kroner om året i børnepenge.

Det vil et flertal på Christiansborg ifølge Ekstra Bladet dog forsøge at lave om på. Her arbejdes der i øjeblikket på at indføre et loft, som det VK-regeringen i sin tid indførte på 35.000 kroner om året.

»Han (Daham Al Hasan, red.) kan få rigtig mange penge til de 17 børn, men når vi genindfører reglen, så er det maksimalt børnepenge for tre-fire børn. Velfærdssamfundet er ikke skruet sammen til 17 børn,« siger de konservatives integrationsordfører Naser Khader til Ekstra Bladet.

Kan ikke få sine koner til Danmark

Selv om Daham Al Hasan har fået tilladelse til sammenføring med 17 af sine 20 børn, så har han fået afslag på at få sine resterende to koner til Danmark. Ifølge dansk lovgivning er det nemlig kun tilladt at blive familiesammenført med én ægtefælle.

Derfor har Daham Al Hasan valgt den ægtefælle, som han selv mener, vil være bedst til at tage sig af børnene.

Det er dog langt fra sikkert, at alle børnene kommer til Danmark. For familien skal nemlig selv betale de 75.000 kroner, som det koster at få alle børnene sikkert ud af Syrien og ind i Tyrkiet, hvorfor de kan flyve til Danmark.

I øjeblikket er Daham Al Hasan nemlig syg og lever derfor af offentlig forsørgelse.

Sagen har desuden vakt stor opmærksomhed på Christiansborg. Integrationsordfører i Venstre Marcus Knuth kalder arrangementet for »helt grotesk« og Martin Henriksen (DF), mener der er tale om »det glade vanvid« og kalder det en »kulturel og økonomisk katastrofe for Danmark.«

Tirsdag kom det frem, at den syriske mand Daham Al Hasan, der nu bor i Esbjerg, ønsker at få alle sine 20 børnt samt tre kroner til Danmark, og hvis det bliver tilfældet, så kan familien se frem til et ualmindelig stor børnecheck.

46-årige Daham Al Hasan fra Syrien har et ønske, og det er at få alle sine børn - foruden sine tre kroner - samlet i Danmark. I alt 20 styks.

Og hvis det lykkes, så kan familien se frem til en ualmindelig stor børnecheck.

For ifølge Ekstra Bladet vil Daham Al Hasan, hans tre koner, hvoraf de to stadig befinder sig i Syrien, kunne se frem til at modtage 214.128 kroner i børnepenge.

Allerede befinder otte af børnene sig i Danmark, mens de resterende 12 er i Syrien sammen med Daham Al Hasans to andre koner.

En familie modtager i dag op til 17.880 kroner per barn om året, og der er således ingen øvre grænse for, hvor meget en familie kan modtage i børnepenge.

For den 46-årige syriske familiefar Daham Al Hasan

Det kan virkelig ikke passe at han skal modtage en 1/4 million årligt ud med hele pakket jo før jo bedre + bistandhjælp til ham og konen

Luk grænsen nu


Gæst

#214

2016-05-26 07:29

Hvad med en ventetid på 18 måneder for at få undersøgelse til høreapparat?
Hvad med en ventetid på 4 år for at få et andet justeret apparat, når man vel at mærke er 94 år?
Flere tossede tilfælde kunne nævnes!
Den offentlige service er snart helt ude i hampen!

Gæst

#215 Luk grænsen demo d 5 juni

2016-05-26 23:22

MØD OP! LUK GRÆNSEN MØD OP! ASYLSTOP NU! GRUNDLOVSDAG Søndag d. 5. juni kl. 13-16 Mødested: Kruså, Flensborgvej 13B, (ved p-pladsen foran Bingohallen) Vi er mange helt almindelige danske borgere, der er rigtig bange for den udvikling, der sker lige nu. Folk vandrer direkte ind i vores land, uden vi ved hvem de er og hvad de vil her. Allerede nu siger de fleste af kommunerne, at det vil sprænge deres budget at sørge for migranterne. Hvad sker der så, når der kommer familiesammenføring, som allerede nu er i gang? Der skal foregå en sortering ved grænsen, så bekvemmelighedsflygtningene kan blive i det sikre land Tyskland. Så må det være op til dem at sende dem videre tilbage. Så kom og vær med til at støtte initiativet til at vække vores politikere. Man gør ingenting ved at blive hjemme, så vær med til at gøre en forskel. Det gælder om at være så mange som muligt, så invitér alle dem du kender og alle dem du ikke kender. Stå f.eks. i et indkøbscenter og del ud eller hvis det er på landet din lokale landhandel. FOR DANMARKS FRIHED OG FREMTID Demonstrationen er lovlig og anmeldt til politiet. Vi går en tur til grænsen og tilbage igen og synger nationalsange. Medbring gerne dannebrogsflag og fakler. Der vil blive afholdt taler og der vil være levende musik i teltet. Så kom og vær med! Arrangør: Initiativet ”Luk Grænsen – Asylstop Nu!” - Find os på eventsiden Luk Grænsen – Asylstop NU! på Facebook.


Gæst

#216

2016-05-27 10:55

fordi vores politiker er ved og sælge vores land til muslimsk stat

Gæst

#217

2016-05-27 15:06

Jeg synes at der er for mange udenlandske nassere og kriminelle i vores land. De skal ikke have de samme krav som almindelig borgere. De kan til nød bo her, indtil de kan vende hjem. Og de skal bo i indhegnet områder som er bevogtet. Overtrædelse af vores love skal resultere i øjeblikkelig udsættelse i en gummibåd 50 km fra land.

Gæst

#218

2016-05-27 18:53

Fordi jeg er træt af at se danskere bliver tilside sat frem for fremmede udefra som ikke vil efterleve de danske love og regler...

Gæst

#219 Luk grænsen demo d 5 juni

2016-05-27 19:43

MØD OP! LUK GRÆNSEN MØD OP! ASYLSTOP NU! GRUNDLOVSDAG

Søndag d. 5. juni kl. 13-16 Mødested: Kruså, Flensborgvej 13B, (ved p-pladsen foran Bingohallen)

Vi er mange helt almindelige danske borgere, der er rigtig bange for den udvikling, der sker lige nu. Folk vandrer direkte ind i vores land, uden vi ved hvem de er og hvad de vil her. Allerede nu siger de fleste af kommunerne, at det vil sprænge deres budget at sørge for migranterne. Hvad sker der så, når der kommer familiesammenføring, som består af en far med 20 børn og 3 koner, som allerede nu er i gang? Der skal foregå en sortering ved grænsen, så bekvemmelighedsflygtningene kan blive i det sikre land Tyskland. Så må det være op til dem at sende dem videre tilbage.

Så kom og vær med til at støtte initiativet til at vække vores politikere. Man gør ingenting ved at blive hjemme, så vær med til at gøre en forskel. Det gælder om at være så mange som muligt, så invitér alle dem du kender og alle dem du ikke kender. Stå f.eks. i et indkøbscenter og del ud eller hvis det er på landet din lokale landhandel. FOR DANMARKS FRIHED OG FREMTID Demonstrationen er lovlig og anmeldt til politiet. Vi går en tur til grænsen og tilbage igen og synger nationalsange. Medbring gerne dannebrogsflag og fakler. Der vil blive afholdt taler og der vil være levende musik i teltet. Så kom og vær med! Arrangør: Initiativet ”Luk Grænsen – Asylstop Nu!” - Find os på eventsiden Luk Grænsen – Asylstop NU! på Facebook.

Jeg ser her langt over 500 fra sønderjylland de sølle 3 timer kan i vel sætte af til det :)

Kom nu ud af starthullerne og vær med til at gøre noget for Danmark's frihed of velfærd fpr os som altid har betalt vores skat af vores dyrt tjente penge


Gæst

#220

2016-05-28 18:17

fordi det snart går rigtig galt for danmark

Gæst

#221

2016-06-08 11:04

Det har jeg gjort fordi at det ikke kan være rigtig at Danskerne ikke kan få bolig, høre ingen steder hjemme, det er trods alt danskerne der har bygget vor land op.

Mvh. K.L


Gæst

#222

2016-06-08 11:51

Fordi jeg ønsker at passe på vort land, vores gamle, vores syge / svage og vores børn. De bliver tilsidesat og svigtet fordi politikerne bruger skatteydernes penge på tusindvis af mennesker som bare er her for at rage til sig, lyver og bedrager sig til ydelser de ikke er berettiget til. Der trænger til en gevaldig oprydning / udrydning således at vi kan hjælpe vore egne og skabe ro i vores snart ødelagte samfund.

Gæst

#223

2016-06-08 16:18

Jeg er ked af at se hvad der sker med mit gamle Danmark

Gæst

#224

2016-06-13 11:09

Fordi fremmede blir behandlet bedre i Danmark end os der bor her de får i pose og sæk er træt af det det gælde lejligheder samt mange andre ting har fået nok

Gæst

#225

2016-06-13 12:56

Fordi vores samfund køre i den forkerte retning, selvfølgelig skal handicappede have al den hjælp de kan få, vores ældre behandles værdigt og dem der mest trænger skal hjælpes og dette før imigranter og kriminelle, en omfordeling af vores resourcer skal ske øjeblikkeligt OG så er jeg rigtig gal over denne Regerings tiltag, de skal bare smides på porten alle de levebrødspolitikere og løftebrydere, især DF, de største løgnere på deres socialpolitik !