Dansk velfærd tilbage til danskerne NU

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Dansk velfærd tilbage til danskerne NU.

Holger Danske

#101 Re: Ikke kun journalisterne der bestemmer

2016-01-14 22:43

#89: -  

 Esbjerg Politi favoriserer budskabet “Refugees Welcome” | Stop Islamiseringen Af Danmark

Danmark er efterhånden styret af politiet so efter forgodtbefinden favorisere DANSKERNE det de er bedst til er at gå med små flygtningebørn i hånden på motorvejen og at hjælpe velfærdsturisterne ud af togene

Luk Grænsen NU! afholdt demonstration d. 9. januar i Kruså. Vi havde som sædvanligt søgt politiet om lov til at gå en tur til grænsen, men det ville politiet under nogen omstændigheder ikke give lov til. Vi kunne få P-pladsen ved Bingohallen som sædvanligt, men vi kunne ikke komme ud at gå. Det måtte vi finde os i, hvis vi ville demonstrere, var beskeden fra politiet.

Derfor var det med stor undren, at vi læser i avisen og ser billeder af vores moddemonstration, som kommer gående midt på vejen ned til grænsen – noget som vi heller ikke måtte, vi skulle holde os på fortovet de tidl. gange. At vi så har fået at vide at grænsen blev lukket i længere tid end vi nogensinde har gjort og at der var bilister på den tyske side så langt øjet rakte, der ikke kunne komme over grænsen, har ikke et hak med politiets håndtering af denne sag at gøre.
Vi er selvfølgelig glade for at arbejdet blev gjort, men problemet er, at vi er de første der ansøger om at få lov til at gå og får et blankt afslag, mens politiet giver vores moddemonstration lov til at gøre det, vi ønskede at gøre, og endda med tilladelse til at gå på vejen – ganske som de flygtninge de vil hjælpe. Politiet har altså givet vores moddemonstration beføjelser, som dem der først ansøger om demonstration, ikke kunne få.
Vores konklusion er, at politiet ønsker vores moddemonstranters slogan “refugees welcome” frem og os sat ind på et sidespor. Ingen kunne se os inde på den P-plads hvor vi stod. Og det er ikke første gang at de sætter fordele op for de andre i forhold til vores budskab.

D. 6. december afholdt Luk Grænsen NU! en demonstration i Padborg. De blev mødt med et meget totalitært politi. Hvor vi plejer at have to betjente til at følge vores demonstration var der nu over 50. Politiet tillod ikke meningsytringer fra folk. En stille og rolig fyr fra vores side råbte Antifa HaHaHa og blev straks arresteret. En anden talte til en gruppe og blev også pludselig arresteret.
Ovre på den anden side af grænsen fik de autonome lov til at råbe og skrige, og fik deres Refugees welcome budskab spredt til billisterne, mens den danske Luk Grænsen demonstration var sat ind på et sidespor, hvor bilisterne ikke kunne se vores budskab.

Til vores demonstration d. 9. januar var der kun to betjente til at holde styr på vores demonstration, mens der var mellem 50-100 betjente for at holde styr på moddemoen, som også var voldelige og øvede modstand mod politiet. De måtte flyttes vha. politiets hollændervogne, der pressede dem + en række betjente på flanken til at holde styr på dem. Medierne nedtonede forventeligt de voldelige sammenstød med politiet.

Det ser meget ud til, at jo mere ballade man laver, jo mere får man lov til, især hvis man har skilte med “refugees welcome” og har medierne på sin side. For hvis politiet satte hårdt mod hårdt, som de gør mod os, ville moddemonstranterne med deres sædvanlige voldsparate adfærd svare tilbage og det ville medierne blive nødt til at berette om. Det virker til at politiet og medierne er enige om, at det skal undgås, at det kommer til et opgør med de voldelige moddemonstranter, så politiet lader dem stort set gøre som de vil. Mens almindelige fredelige borgere med dannebrogsflag, som politiet vurderer kun behøver at afse et par almindelige landbetjente til at holde styr på, blot kan tilrettevises og forbydes gåtur som det passer dem.

Derfor forandrer vi nu strategi og vores metoder vil nu blive justeret således, at vi kan få vores budskab frem. Vi skifter samtidig navn til “Luk Grænsen – Asylstop NU!”, idet regeringens grænsekontrol kun er lavet for at lukke munden på kritikere af den hæmningsløse indvandring til vores kære land.

Billederne viser SIAD demonstranter og refugees welcome demonstranter samme sted, læg mærke til Danmark-skiltet på højre side af billederne.
Forskellen er at vi går på fortovet og at de andre går midt på vejen med politiets velsignelse. Vi andre blev truet med bøder, hvis vi trådte ud på vejen. Det eneste gode ved det var, at de lukkede grænsen mere effektivt og i længere tid, end vi gjorde.

Iøvrigt mener vi at straffeloven bør revideres, således at hjælp og støtte til masseindvandring kan straffes på linje med hjælp og støtte til fremmede magter (såkaldt “landsforræderi”).


Gæst

#102 Re: Re: Ikke kun journalisterne der bestemmer

2016-01-14 23:49

#101: Holger Danske - Re: Ikke kun journalisterne der bestemmer 

Nemlig så kan politiet og rets forfølges for at spørge on de vil ud eller have asyl :)

Og for at gå og hjælpe flygtnigen på motorvejen og hjælpe dem ud af togene 

Chris

#103 Re:

2016-01-15 05:17

#7: Gæst -  

 Det værste er jeg tror du får ret. Har to veninder begge enlige mødre fra Afghanistan de har gået uden tørklæde i mange år de er nu blevet truet til at gå med tørklædet igen.

Den ene tør simpelhen ikke andet end at gøre hvad de siger hun bor i vollesmose og har ikke mulighed for at flytte endnu og mit hjerte græder for hende og hendes to små børns fremtid.

Den anden tog skridtet og flyttede med sine to store drenge til en lille by hvor der ikke er så mange udlændinge. 

Det er så sørgeligt at dem det vil Danmark bliver truet til undertrykkelse i vores land hvor vi er frie.


Gæst

#104

2016-01-15 11:55

Fordi de skide levebrøds politikere pisser Danskerne op og ned af ryggen

Gæst

#105 Re:

2016-01-16 21:43

#104: -  

 Ja - så enkelt kan det siges. Desværre.


Gæst

#106

2016-01-20 12:38

Fordi jeg føler det er min pligt at forsvare vore værdier her i Danmark.Disse mennesker der indtager vores land har ingen respekt for danskerne det er til at brække sig over,har ikke ord for min arrigskab.

Gæst

#107

2016-01-20 22:11

HAR BARE FÅET NOK...

Gæst

#108

2016-01-22 12:14

Flygtningene er skyld i at vores velfærd bliver dårligere end den er i forvejen. Har læst om tal på godt 10.000.000.000 kr. pr år, og det vil selvsagt betyde mindre og dårligere velfærd.

Holger Danske

#109 Anarki og lovløshed

2016-01-25 17:04

En 22-årig kvindelig ansat på et flygtningecenter for uledsagede børn og unge nær Göteborg er død efter et knivoverfald mandag.

Kvinden blev kørt på sygehuset med livstruende sår, og hendes liv stod ikke til at redde.

– En person er død af sine skader, og de pårørende er underrettet, siger en talsmand for politiet ifølge avisen Expressen.

Motivet er ukendt ifølge den svenske avis, som også rapporterer, at politiet har taget flere personer med til afhøring.

Politiet har pågrebet en person, som mistænkes for at have stukket kvinden på bostedet, der ligger i Mölndal.

– Det var et stort rod. Et gerningssted med meget blod. Andre beboere havde overmandet gerningsmanden. Folk var nedtrykte og oprørte, siger en talsmand hos politiet, Thomas Fuxborg, til nyhedsbureauet TT.

Flygtningecenteret er afspærret, og teknikere er tilsyneladende i gang med at undersøge stedet.

Ifølge Thomas Fuxborg har svensk politi fået flere af denne type udrykninger det seneste halve år, i takt med at der er kommet mange flygtninge og migranter til landet.

– Naturligvis har vi fået mere at lave, blandt andet med denne type problematikker. Siden efteråret har vi flere gange om ugen fået opkald om forskellige typer af vold på bosteder. Dem havde vi ikke før, og det har givet os meget arbejde, siger talsmanden.

Den svenske rigspolitichef, Dan Eliasson, har mandag morgen efterlyst ekstra ressourcer til politiet.

Han ønsker flere end 4000 ekstra ansatte som følge af de ekstra udfordringer, som er kommet med flygtningestrømmene.

Luk grænsen nu, før det også sker her

Danmark frit og fri for muslimer

Hanne Fischer

#110 Re: Anarki og lovløshed

2016-01-27 07:30

#109: Holger Danske - Anarki og lovløshed 

Jeg håber, at den dag kommer, hvor alle de, som har svinet os modstandere af hordernes invadering af EU, og særdeles af DK, kommer for en rigsret. Disse horder af muslimer smadrer fuldstændigt vores demokrati og velfærd. Stå fast regering, imod hetz F udlandet og egne forræddere i EU.


Gæst

#111

2016-01-28 15:59

penge til dansker ud med de andre
Holger Danske

#112

2016-01-29 10:10

Sverige lægger op til at masseudvise op mod 80.000 asylansøgere. En del af dem vil blive sendt tilbage til deres hjemlande, mens andre vil blive sendt til de EU-lande, hvor de først er blevet registreret. Et ukendt antal kan strande i Danmark.

Det kan ske for dem, der på deres vej til Sverige er blevet registreret i Danmark, men som efterfølgende har fortsat ruten og søgt om asyl i vores naboland.

Sådan lyder vurderingen hos den svenske pendant til Udlændingestyrelsen, Migrationsverket. Migrationsverket henviser til den såkaldte Dublin-forordning, der netop siger, at medlemslande kan afvise asylansøgere og sende dem tilbage til det EU-land, hvor de først er blevet registreret.

»Migrationsverket (den svenske pendant til Udlændingestyrelsen, red.) henholder sig til Dublin-forordningen som tidligere, så det kan være, at personer, der søger asyl i Sverige, kan blive overført til andre EU-lande i henhold til forordningen. De personer vil således blive overført til den ansvarlige stat,« siger Guna Graufelds fra Migrationsverkets pressenhed i en skriftlig kommentar.

Hvor stor en andel af de op mod 80.000 afviste asylansøgere de personer udgør, er uvist, men der er efter al sandsynlighed tale om en lille brøkdel.

Vejen til hjemsendelser er »op ad bakke«

 

Og den brøkdel kan ifølge Migrationsverket skrumpe yderligere ind. For de svenske myndigheder lægger desuden op til, at en del af de afviste asylansøgere skal sendes tilbage til deres respektive hjemlande.

»I de tilfælde, hvor Migrationsverket vurderer, at der ikke er risiko forbundet med udvisning til hjemlandet, vil det ske,« siger Guna Graufelds.

Det kan dog vise sig at være en plan, der bliver særdeles svær at søsætte. For hjemsendelserne kræver, at Sverige har deciderede aftaler med hjemlandene om, at de skal modtage deres statsborgere igen – og det er ikke tilfældet med alle de implicerede lande i øjeblikket. Det fortæller centerleder ved Center for Europæisk Politi på Københavns Universitet Marlene Wind.

»Det er hele humlen i den krise, vi står i lige nu. Og der er altså ikke andet at gøre, end at tage den hårde vej op ad bakke og lave nogle aftaler med de her oprindelseslande - måske give dem nogle penge for at tage de her mennesker tilbage, lave nogle handelsaftaler, hvad ved jeg,« forklarer hun.

Chartrede fly skal indsættes

 

På EU-niveau forsøger man derfor i øjeblikket at indgå kollektive aftaler med nogle af landene. Samtidig er de svenske myndigheder sideløbende i gang med at forhandle med blandt andet Marokko og Afghanistan, skriver Dagens Industri. 

Alene sidste år søgte 163.000 personer om asyl i Sverige. Heraf ventes 45 procent at få afslag, og den svenske indenrigsminister, Anders Ygeman, har derfor nu bedt svensk politi og de svenske myndigheder på at forberede sig på masseudvisningerne.

Tidligere er hjemsendelser af asylansøgere fra Sverige sket med almindelige regionalfly, hvor de afviste asylansøgere er blevet fulgt hele vejen til deres hjemland af personale fra Kriminalforsorgen. Men det massive antal, som Sverige nu står overfor at skulle udvise, kalder på nye metoder - og det bliver formentlig chartrede fly til flere af hjemlandsdestinationerne, fortalte den svenske indenrigsminister Anders Ygeman (S) torsdag.

Så går det da helt galt her, hvis vi også skal se en flygtningstrøm fra Sverige.

Luk grænserne nu, før det er for sent.

Danmark frit

Holger Danske

#113 Re: Re: Anarki og lovløshed

2016-01-29 10:16

#110: Hanne Fischer - Re: Anarki og lovløshed 

Ja da bliver der jubel her :)

Og dem der tror og mener at vi får en kulturberigelse eller mere arbejdskraft. Hvad mener de mon med kulturberigelse er det voldtægt og anarki og indførelse af charia.

Og den ar bejdskraft de mener vi får ved en rigtig og ordentlig intrigation kan man jo se med em der kom her i 70'erne selv deres getoer i Århus og Odense. Der tør politiet jo ikke engang kommer. de har da næsten været her i 50 år og er stadig ikke intrigeret. Trods det at de både er 2 og 3 generations indvandrer.

Luk grænsen nu

Danmark frit


Gæst

#114

2016-02-01 10:02

Det er en yderst vigtig problemstilling som kun forværres med tiden hvis der ikke bliver taget hånd om det.
J J

#115 Danmarks tag selv bord

2016-02-06 21:37

Man kan blive helt harm på læger som ved siden af deres job kan stikke helt op til over 5000 kr i lommen til dem selv for en enkelt blodprøve som de har taget for politiet medens de var på job for det offentlige.

Og nu vil de oveni købet have en forhandling med regionerne om dette Med regionerne. SIG MIG FÅR DE IKKE DERES LØN FOR AT ARBEJDE?

jeg ved ikke hvad der er galt med dem der er offentligt ansat men det er som om de bare kan tage af kassen bare fordi de kan. Dette gælder ikke kun læger men også Politikker regionsmedlemmer og byrådsmedlemmer.

Så bliver det bare kaldt en ekskusion hvor de tager på vilde rejser rundt i hele verden på vores regning. BARE FORDI DE KAN.

Migranter og / indvandrer der får i pose og i sæk menden ærlige Danskere der har betalt skat hele deres liv ikke kan få noget som helst men må finde sig i diverse nedskæringe alle steder


Gæst

#116

2016-02-09 11:25

Støt vores egne før vil støtter andre
Dansk for dansker

Gæst

#117

2016-02-09 11:48

Fordi vores samfund er under forandring, til et meget dårligt samfund. Fattige som har under 300.000,- kr årligt er extrem presset i alt. Hjælp er der ikke noget af mere.

Gæst

#118

2016-02-10 12:13

For nu må Danskerne stå sammen

Gæst

#119

2016-02-10 20:24

FORDI DET ER STRENGT NØDVENDIG.
Hanne Fischer

#120

2016-02-10 21:17

Hvis jeg var yngre, ville jeg lave et parti, navnet skulle hedde, Danmark for danskere. Hvis jeg blev statsminister, fik jeg os ud af EU, sagde fra, overfor alle konventioner, og!!, fik smidt alle kriminelle udlændinge ud af landet. Ligeledes skulle herboende udlændinge, der ikke har haft et arbejde, indenfor 5 år, også sendes ud. Man skal ikke, kunne blive forsørget i vores land, uden selv , at have ydet til fælleskassen først.      Dette er selvfølgelig en utopisk drøm, men for fanden det ville være skønt, at kunne rydde op, i snablerne i social kassen. De ældre, kunne måske igen, få varm nylavet duftende mad.


Gæst

#121

2016-02-11 13:04

Fordi jeg vil ikke finde mig i vores land skal ødelægges og gøres fattigere. Jeg elsker alt som det var før, alle de invandre er ikke vores problem. Vi skal tænke på os selv for at overleve. Stop nu det folketing. Mine børn skal ikke vokse op for at blive voldtaget, eller uddanne sig ud i arbejdsløshed

Gæst

#122

2016-02-12 19:32

Fordi at der bliver sagt er rigtig nok vi kan ikk en gang være dansker i vorse eget land!

Gæst

#123

2016-02-12 21:26

Da jeg et godt træt af ah regeringen fylder os med løgn og intet gøre ang alt det det sker i vores land med den folkeindvandring og at disse mensker kommer først nåde til en bolig og arbejde

Gæst

#124

2016-02-13 03:48

Fordi vi bliver nødt til at gøre noget ved det svineri vores politikere laver

Gæst

#125

2016-02-13 12:07

fordi jeg ikke mener at flygtninge skal arbejde, og de behøver kun at få husly og mad, indtil de skal hjem igen