Afskaf flygtninges retskrav på boliger

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Afskaf flygtninges retskrav på boliger.

wastetower

#376

2016-04-08 11:16

Vi har i Helsingør formuleret en beboerindsigelse mod; STOP FOR 25% REGLEN.

Det er denne lov der legitimerer kommunen til at forbigå boligforeningens betalende almennyttige beboermedlemmer med lang venteliste-ancenitet og indsætte mennesker med en signifikant socialt belastet baggrund i vores almennyttige boligafdelinger og dermed socialisere og socialbelaste et almennyttigt boligområde med allehånde for afdelingen uvelkomne problemer der ikke har mindste almennyttige anknytning til vores boligforenings medlemsinteresser.

Det er årsagen til man nu har omdannet førhen gode almennyttige boligkvarterer og det almennyttige boligressort til sociale multietniske gettoer og som en menneskelig skraldespand for alle det offentliges sociale problemer.

Dermed råder det offentlige over anvisningsretten til en fjerdedel/ 25 % af alle til rådighedsstående boliger og praktiserer denne skævvridning og uacceptable forfordeling imod boligforeningens egne betalende medlemmer.

Derfor kræver vi stop for 25 % reglen nu og stop for at det offentlige skal intevenere det almennyttige boligområde.

Skal man optjene ret til anvist bolig i almennyttig boligforening, må det være under forudsætning af man gør sig det valg at indmelde sig som betalende medlem i en boligforening eller selskab og medvirke almennyttigt her og optjene sin retmæssige venteliste ancenitet som os andre. Hverken mere eller mindre.

: Rejs et enigt beboerkrav ved de almennyttige generalforsamlinger og kræv et; Stop for 25 % reglen!

 


Gæst

#377

2016-04-08 14:47

Blot lige en mening. Jeg har haft et boligbrev i 20 år. Nu har jeg brug for en lejlighed, og mente, at nå jeg har været medlem så mange år, måtte jeg da kunne få en. Nix, de som var for dyre til danske borgere, ja de er givet til udefra kommende. Jeg har råd, til en dyr bolig, men kan ingen få. Der er sgu noget galt. 


Gæst

#378

2016-04-08 15:19

Det kan ikke siges mere klart dem som kommer her til må ta til takke med det de for og skal vide at det ikke er permanent ophold de for og derfor må rejse tilbage til det land de kommer fra når det byder sig og krigen er slut. Her skal de ikke forvente der bliver bygget moskeer og at vi vender op og ned på vores land fordi de lige valgte Danmark at opholde sig i.

Gæst

#379

2016-04-09 14:07

Jeg har skrevet under fordi de ikke er flygtninge. De er kun flygtning indtil de kommer til det første land hvor de er i sikkerhed.

Gæst

#380

2016-04-09 18:36

Fordi jeg er helt enig i sagen.

Gæst

#381

2016-04-09 20:15

Synes lovgivningen er spejlblank.

Gæst

#382

2016-04-09 23:09

Omvendt racisme

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2016-04-10 21:45


Muggi_mt

#384 Forslag til flygtningepolitik.

2016-04-12 22:08

Når nu vi er tvunget til at være med i EU, og kaster så enorme summer penge efter dem, syntes jeg jo at hele spørgsmålet om placeringer af flygtninge, burde overgå til EU.
Hvert medlemslad betaler til en flygtningepulje.
Når så der kommer folk på flugt, er det et EU-organg der træder i kraft.
Som flygtning søger du nu asyl i EU.
EU sørger for at fordele flygtningene ligeligt til de forskellige EU-lande.
Med si, for hver flygtning en pose penge, fra flygtinge-puljen, som skal sørge for at de kan leve tåleligt i det land de bliver placeret i.
Når der så er fredeligt at vende hjem til deres egne lande, skal de naturligvis det.
Så der skal ikke være tale om at integrere disse mennesker, for de skal ikke blive.
De bliver ikke lukket ud på arbejdsmarkederne, for de skal ikke blive.
Der er ikke længere tale om at de bliver forfordelt i forhold til landets øvrige borgere, for EU sørger for at de får det de skal bruge.
Der bliver ikke tale om at visse lande er mere attractive at tage til end andre, for EU sørger for, at du som flygtning får den samme levestandart, ligegyldigt hvilke lad du havner i.
Der skal naturligvis tages hensyn til familiemæssige forbindelser, til de forskellige lande.
Og de forskellige "flygtninge-lejre" skal drives af de flygtninge der ønsker det, for at skabe arbejdspladser til dem.
Og efter som det er flygtninge fra alle faggrupper, er det også muligt at lave skoler i disse "lejre" drevet af flygtninge.
Og sidst men ikke mindst, skal det være muligt at modtage undervisning i vestlig kultur, og optjene points, i det tilfælde, at nogen vil søge varigt ophold.

MEN det skal stoppes, at flygtninge og migranter bliver forfordelt i forhold til de forskellige landes befolkning.

Muggi_mt

#385 Re:

2016-04-12 22:12

#18: doris -  

 Det er et bekvemmeligheds-problem!
Jeg bor i Holbæk men arbejder i Rødovre!
Så det kan nemt lade sig gøre.


Gæst

#386 De har ingen krav på noget andet end et hul i jorden

2016-04-13 12:24

Et fuldstændigt hærget feriecenter ved Varde i Brøns. Det er ifølge udlejer Alice Lauridsen resultatet af, at hun siden november har lejet sin feriebolig ud til omkring 100 asylansøgere igennem Udlændingestyrelsen.

»Madrasserne er der blevet hoppet på og tisset i. Der er lavet bål på mine guldtæpper, så der er store brændemærker, og der er tis i hjørnerne. Mit store spisebord er brækket i stykker som pindebrænde. Alt er revet fuldstændigt fra hinanden, og kun lamperne har overlevet,« fortæller hun til BT.

Da Alice Lauridsen besluttede at leje sit feriecenter ud, virkede det som en win-win-situation, men endte som et mareridt.

»Jeg følte både, jeg gjorde en god gerning, og at jeg samtidig kunne tjene nogle penge, og jeg følte mig tryg ved det, da jeg kun lejede ud til børnefamilier. Men allerede efter fem dage, var alle møbler ødelagt. Venner har fortalt mig, at der i weekenderne kom asylansøgere fra centre i nærheden og holdt kæmpe fester. Stuen blev brugt til cykelbane og rulleskøjteløb.« 

Vinduerne blev knust så tit, at der blev sat plexiglas i, så de ikke gik i stykker igen.

»Jeg har grædt mange tårer«

Udlejeren har lejet huset ud i omkring fem måneder, og hun har selv regnet sig frem til, at skaderne vil koste hende 1,3 millioner at udbedre, mens Udlændingestyrelsen vurderer, at det drejer sig om en halv million.

Lige nu kæmper hun for at få dækket alle skader. Men det er ikke det allerværste ved hele forløbet, fortæller hun.

»Jeg har grædt mange tårer over det. Det har gjort ondt, at jeg er blevet tvunget til at se på, at mit hus blev ødelagt uden at kunne gøre noget ved det. For jeg måtte ikke forhindre dem i at ødelægge huset for Udlændingestyrelsen, Jeg skulle bare være glad for, at jeg fik nye møbler, når de rejste, sagde de.«

Det er ifølge Alice Lauridsen kommet så vidt, at hun har måttet rykke Udlændingestyrelsen for husleje og har truet med at lukke for strømmen, hvis de ikke betalte. Men huslejen kom mange dage for sent ind på hendes konto.

»Jeg sad en dag og græd nede på asylcentret og fortalte, at det gjorde ondt, at de ødelagde mit hus, men den ansatte dernede var bare ligeglad, da jeg fortalte, at jeg ikke kunne finde mine seks lædersofaer, som det viste sig, de havde ødelagt og flyttet ind på deres værelser,« siger hun.

BT har kontaktet Udlændingestyrelsen for at få deres version af sagen, og de arbejder på at vende tilbage, oplyser styrelsen.

»Penge kunne være brugt på syge og ældre«

Alice Lauridsen fortæller, at hun har meget svært ved at komme igennem til Udlændingestyrelsen, og at de ofte ikke svarer, når hun henvender sig.

Imens sidder hun tilbage og føler, at forløbet har kostet skatteborgere værdifulde penge.

»Alle de skattekroner der bliver brugt på det her, som kunne være brugt på gamle og syge mennesker i stedet. Asylansøgere er gæster i vores land og burde værdsætte det, de kommer til og passe på vores ting. Det ville jeg også gøre, hvis jeg kom til deres land.«


Gæst

#387 Jysk kommune vil huse flygtninge i ældreboliger 21/21

2016-04-21 13:13

 

En række ældreboliger i Randers bliver fremover midlertidige boliger for flygtninge.

Det drejer sig om plejecentret Dragonparken i Randers, hvor der lige nu bor ældre randrusianske borgere.

Men Randers Kommunes lejekontrakt med ejeren af bygningerne, AP Pension, udløber i december 2018, og derfor bliver der ikke længere anvist ældre til centeret.

Heldigvis behøver kommunen ikke betale for tomme boliger de kommende knap to år.

Planen er nemlig, at de tomme boliger skal bruges som midlertidige boliger for flygtninge.

Det skriver Amtsavisen Randers.

De ældre, der i dag bor på centret, får hjælp til at finde en ny bolig.

Det forsikrer ældrechef i kommunen, Per Christensen, over for avisen.

Hvor meget skal vi finde os i?

Luk grænsen nu før det er for sent.


Gæst

#388

2016-04-22 07:03

I min verden skal flytningen hjem så snart der er fred i deres land og indtil da skal de være lejre.

Gæst

#389

2016-04-22 14:20

Fordi jeg er fuldstændig enig i at Danskernes behov kommer i første række, de betaler trods alt skat i landet.

Gæst

#390

2016-04-30 10:40

Fordi det er svært nok i forvejen for danskere at finde en ordentlig bolig og så er det ikke fair at der bliver delt ud til højre og venstre af villaer og hvad har vi til anden side .. !! Her sidder ældre mennesker som har bygget det danske velfærdssamfund op i sin tid og der er mange der står til at blive hjemløse , jamen og så mange andre og mens alt dette sker bliver der igen sparet på alt så velfærds flygtninge kan få villaer til rådighed som permanente boliger .. NEJ TAK . Vil hellere sende lidt penge til dem der sidder tilbage i krigszonerne og ikke havde råd til at tage rejsen ..

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2016-04-30 15:22


Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2016-04-30 15:37



Gæst

#393

2016-05-01 08:43

Forde der skal være rimelig at også danskere i nød kan få en bolig, og flygtninge kan i en periode bo på vandrehjem, hoteller , store bygninger . Når få kan sige nej til boligerne andre ville elske at få så må reglerne ændres

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2016-05-01 21:52



Gæst

#395

2016-05-02 09:54

Skriv under på asyl skal gælde max 3 år. Hvis vi kan få det igennem, skal de ikke have familiesammenføring.


Gæst

#396 Husker du Alice, som fik sit hus 'smadret' af asylansøgere?: Nu tager sagen en ny drejning

2016-05-02 22:19

Alice Lauridsen lejede sit feriecenter i Brøns ved Esbjerg ud til asylansøgere gennem Udlændingestyrelsen og fik omkostningsfulde skader på huset. Men striden er langt fra slut.

Det fortæller Alice Lauridsen nu til BT.

»Jeg har ikke fået en krone til at genopbygge mit hus for,« siger hun.

Penge Alice Lauridsen burde have modtaget fra Udlændingestyrelsen, da lejemålet stoppede 11. april, mener hun.

Striden er opstået, fordi de 100 asylansøgere ifølge Alice Lauridsen lavede omfattende hærværk på feriecentret, så det nærmede sig ukendelighed, da det blev lejet ud gennem Udlændingestyrelsen gennem fire måneder indtil april i år.

»Madrasserne er der blevet hoppet på og tisset i. Der er lavet bål på mine gulvtæpper, så der er store brændemærker, og der er tis i hjørnerne. Mit store spisebord er brækket i stykker som pindebrænde. Alt er revet fuldstændig fra hinanden, og kun lamperne har overlevet,« har hun tidligere udtalt til BT.

Forløbet har resulteret i en bitter strid med Udlændingestyrelsen, som mener skaderne løber op i omkring en halv million, mens Alice Lauridsen gennem andre vurderingsmænd har regnet sig frem til, at det vil koste hende 1.3 millioner kroner at udbedre skaderne.

Og nu må hun bruge af sine private midler og få familie og venner til at hjælpe med genopbygningen, fordi hun endnu ikke har modtaget nogen penge fra styrelsen.

»Jeg aftalte med dem, jeg skulle overtage huset igen 11. april. Men jeg har stadig ikke fået en krone hverken i forskud eller noget. Jeg har rykket dem to gange for at få forskud, men de svarer slet ikke, når jeg henvender mig. Jeg føler, de chikanerer mig.« siger hun

Hele forløbet har frustreret ejeren af fericenteret, da hun ifølge kontrakten ikke måtte gribe ind, da hun så, at huset ikke blev behandlet, som det burde. I stedet fik hun at vide, at hun ville få det hele fikset, uden det skulle koste hende noget.

»De jokker på mig. Det er ikke andet end chikane, fordi jeg har brokket mig undervejs. Jeg har stået hernede med tårene rendende ned af kinderne og set på, at jeg fik ødelagt mit hus. Jeg skulle bare tænke på, at jeg fik nyt, sagde Udlændingestyrelsen,« siger Alice Lauridsen.

Og det kommer til at have alvorlige økonomiske konsekvenser for Alice Lauridsen, da hun ikke kan leje huset ud endnu og anslår, at hun vil miste 40.000 kroner i lejeindtægter oven i reningen for skaderne, fordi det ikke er færdigrenoveret og derfor ikke kan lejes ud.

Hos Udlændingetyrelsen anerkender man, at der i hvert fald er sket skader for en halv million. Men lige nu har styrelsen ikke nogen kommentarer til sagen 'da, der er stillet folketingsspørgsmål i sagen', og da 'parterne stadig ikke er enige om beløbets størrelse.

Og sådan bruger vi vores skattekroner på det pak sen dem hjem istedet for

Og ikke som nu hvor udlændingestyrelsen bare gør noget for deres egen beskælfigelse 'Det rene pamperi i stedet for at betale for deres ulykker så sikanere de folk i stedet for.

De skal vel selv have lov til at betle for det de skide migranter eller skal vore skattepenge også bruges dertil?


Gæst

#397

2016-05-03 05:08

Jeg mener ikke det er fair politik

Gæst

#398 Re: Husker du Alice, som fik sit hus 'smadret' af asylansøgere?: Nu tager sagen en ny drejning

2016-05-05 05:02

#396: - Husker du Alice, som fik sit hus 'smadret' af asylansøgere?: Nu tager sagen en ny drejning 

 Du har aldeles ret. Denne kvinde lod sig overtale til at udleje til "staklerne". Jeg har ikke hørt en dyt, fra de såkaldte venligboere eller røde kors, de galer ellers hele tiden op, når det er den omvendte situation. 


Gæst

#399

2016-05-07 12:28

Har en Dansker ikke retskrav på bolig, skal en der lige er kommet til landet da heller ikke have det...
Det burde faktisk være omvendt...
Så et sted kan man jo os sige at de "uretfærdige" regler (for det er ikke den eneste) vi har i Danmark 100% sikkert fremprovokerer en masse ift racisme... Så et eller andet sted "sk..er" politikerne ikke kun 1 gang i nælderne med sådanne regler... Tænk over den inde på borgen (og andre steder hvor i "høje" herre befinder jer) ;-)

Gæst

#400

2016-05-08 21:56

frygteligt, at vi deler ud af denne mangelvare hen over hovedet på danskerne