Sæt prisen ned på parkering i Ørestad

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Sæt prisen ned på parkering i Ørestad.


Gæst

#1


Fordi det er urimeligt at der er forskelsbehandling på folk i samme kommune

Gæst

#2


Har underskrevet før men skønt at nye kræfter tager kampen op igen, det er jo så uretfærdigt mod Ørestad.

Gæst

#3


Det er priset ind i prisen på lejligheder i Ørestad. Så udbud og efterspørgsel. Sådan har det været lige fra start, ingen kan sige at de ikke vidste det, da man flyttede ind.


Gæst

#4


Besøger tit min søster i københavn og syntes det er møg dyrt at have bilen stående hvis jeg skal overnatte og det er ovenikøbet i ydre københavn syntes det er for ringe

Gæst

#5


Det er også urimelig dyrt at parkere som gæst. Jeg kommer langvejsfra for at besøge min familie og passe barnebarn, evt hente det. Når jeg har meget bagage, klapvogn + barnebarnet kan jeg ikke benytte den kollektive trafik. Det hænger ikke sammen, at Københavns kommune lukker sig om sig selv og ikke tager hensyn til familie og venner, som er nødt til at parkere. Læg hertil benzinudgifter. - Jeg benytter mig af den kollektive trafik, når det er muligt.

Gæst

#6


Vi betaler helt klart for meget i forhold til resten af kbh. Til den pris burde vi have fast plads, mange betaler det samme for en garage.

Gæst

#7


Fordi det er urimeligt at vi som har bosat os i Ørestaden skal betale ca. 1.000,- kr pr. Måned for at parkere, hvor det koster ca. 3.000,- om året at parkere inde i byen. Dette synes jeg ikke kan være rigtigt!

Gæst

#8


Fordi det ikke kan være rigtig at der så stor forskel inden for en kommune

Gæst

#9


Hvorfor skal vi betal så meget mere en resten af Kbh?

Gæst

#10


Fordi jeg en gang i mellem gerne vil tage bilen til arbejde når det regner, men det er bare så dyrt

Gæst

#11


DET ER IKKE RIMELIGT

Gæst

#12


Det er uretfærdigt at vi betaler mere i den yderste del af KBHs kommune.
Og det er HELT grotesk at der hersker monopol tilstande på parkering herude!

Gæst

#13 Re:


#3: -  

 jeg tror ikke det er et spørgsmål om at føle sig ført bag lyset. Der er næppe nogle som vil hævde at de ikke kendte til "problemet" på forhånd. Men det gør jo ikke at man nødvendigvis bare vil affinde sig med det? 

Det handler vel grunlæggende om, at man på den ene side benytter kommunistlignende monopoltilstande på en bestemt ydelse - administreret af staten - og på den anden side samtidig gør unægtelig forskel på beboere i samme kommune. 


Gæst

#14


Det gjorde vi pga. familie som bor i Ørestaden, så det er en meget dyr fornøjelse at parkere i Ørestaden.
JF Hansen

#15 Beboerlicens til sammenligning


På Vesterbro betaler vi 830 kr. årligt for beboerlicens, hvilket er en fair og fornuftig pris. Nu skal jeg da love for at vi skal betale mere, når vi kommer til Ørestaden. Ser ikke Ørestadens beboerlicens, som noget der giver mening og har ikke med udbud og efterspørgsel at gøre, men med urimelig rådighed at gøre. Så dér bør der strammes op og prisen sænkes til de 830 kr./årligt som resten af Kbh.


Gæst

#16


Det er HELT urimeligt at det skal være så dyrt at besøge sin familie i ørestaden....og jeg håber at der snart bliver gjort noget ved det...

Gæst

#17


Fordi prisen på parkering burde være ens i hele Københavns komune

Gæst

#18


NEJ til forskelsbehandling! Parkeringspriser burde være ens i hele København!

Gæst

#19


Er der nogen der ved hvad den reelle udgift er ved "vores" parkerings arealer? Hvis man laver lidt simpel optælling og hovedregning kommer man jo frem til at by og havn har en indtægt på optil 4 millioner om året på "vores" parkering areal. Det tror jeg ikke det koster at holde dem. Så på godt jysk - det er træls.

Gæst

#20


Fordi priserne er urimelige, og fordi det ikke er den rette måde at ændre vores adfærd på.

Gæst

#21


Jeg bor i Ørestad og er træt af at det skal være så dyrt at betale for parkering.
By og Havn ejes 95% af Kbh Kommune og 5% af Staten. De laver særskilte lokalplaner. Disse lokalplaner kan selvfølgelig ændres, ligesom Parkering København ændrer lokalplaner og rykker længere og længere ud på fx Islands Brygge. Parkering Kbh må for min skyld gerne have en zone tre i Ørestad :-)

Gæst

#22


Parkerings priserne ude ved Ørestad er ikke kun alt for dyrt men overdrevet dyrt.

Gæst

#23


Da jeg arbejder i Ørestaden, men stadig skal kunne nå at hente mine børn er jeg nød til at parkere 2 kilometer væk fra min arbejdsplads! Københavns kommune vil ikke hjælpe vores institution.
Dorthe

#24 Re:


#3: -  

 Det er ikke helt rigtigt. Vi købte i 2005, på det tidpunkt stod der i vores prospekt at priser vedr parkering ikke var besluttet endeligt, men at man på det tidspunkt satsede på en model hvor hver lejl. købte sig ret til en fast parkeringsbås. Dvs et engangsbeløb på måske 150.000 lagt oven i lejlighedsprisen. En mindre mærkbar udgift i de store lån mange nok tager ved køb. 

Vh Dorthe 


Gæst

#25


Jeg har datter med familie boende i 8 tallet.
Når jeg skal være mormor og komme på besøg koster det en Herregård i afgift hver gang. Ikke rimeligt!!