FM også i fremtiden

FM radioen har været landsdækkende i Danmark siden halvtredserne, men nu mener politikerne at det skal være slut, men hvad mener du?

"I Medieaftalen 2015-2018 var det besluttet, at FM-båndet skulle lukkes definitivt med udgangen af 2019. Derefter skulle al luftbåren radiolytning ske via det digitale DAB+-signal.

Men kritiske røster fra blandt andet bilejerne har nu fået partiernes medieordførere til at vedtage et tillæg til medieaftalen. Heri fremgår det, at hvis mere end 50 procent af radiolytningen, herunder også lytning i biler, sker via FM-båndet, så udskydes beslutningen mindst to år."
Kilde ing.dk

Der er mange som slet ikke mener, at FM skal nedlægges.

Med nedlægningen af FM vil alle de radioer folk har i deres biler (undtaget nyere med DAB+) og der hjemme bare skal blive til an kæmpe stor skrot bunke.

Giv DIT nej til afskaffelse af FM ved at skrive under!

 

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook