Drop forslag om områdeledelse

Ved du, at Ringsted Kommune netop nu overvejer at indføre områdeledelse for skoler, børnehaver, vuggestuer og dagplejere?

Områdeledelse betyder, at vi ikke fremover vil have selvstændige institutioner med eget budget og egen selvbestemmelse.
Beslutninger, som påvirker vores børns hverdag, vil fremover blive truffet langt væk fra børnene af en områdeleder, som ikke har sin daglige gang blandt børn og pædagoger.

Det er et dårligt forslag. Derfor siger forældrebestyrelser, daginstitutionsledere og medarbejdere klart NEJ til forslaget om områdeledelse.

Hjælp os med at råbe kommunalpolitikerne og forvaltningen op. Skriv under og vær med til at sikre, at Ringsted Kommune også i fremtiden tilbyder vores børn gode pasningstilbud i selvstændige institutioner. Lad dem, der er tættest på børnene i dagligdagen, træffe beslutningerne. Ikke en områdeleder.

Afstemningen løber frem til februar 2017, hvor Ringsteds kommunalpolitikere endeligt skal beslutte, om de vil indføre områdeledelse. Det samlede antal underskrifter vil blive overdraget til byrådet og børne-/undervisningsudvalget i kommunen. 

 


Bodil Brøndum Kirkelykke    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook