Drop betalingsmælk på Panum

I løbet af de sidste par uger har Panums kantine forsøgt at lokke flere penge ud af os stakkels studernede for kaffe. Nu koster det nemlig 2 kr per 20 ml mælk, som man skal have til kaffen. 

For det første er det en literpris på minimælk på 100 kr. Det er i sig selv fuldstændigt absurd. Derudover er det et enormt ressourcespild at bruge pap på at emballere mælk i 20 ml størrelsen i stedet for at købe dem ind i literstørrelse (overflade/volumen forholdet er helt henne i vejret). Denne underskriftindsamling ønsker vi at medsende til Panums kantine, hvori vi udtrykker et ønske om, at hvis Panums kantine absolut skal tjene flere penge, så må de meget hellere sætte prisen på kaffe op med 2 kr og så sætter den gamle mælkemaskine tilbage og dermed spare en masse papemballage <3 

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook