det bedende barn

DET BEDENDE BARN. POLITISK FORSLAG TIL HØRING I FOLKETINGET OM ÆNDRINGER AF ANBRAGTE BØRN OG PLEJEFAMILIERS RETTIGHEDER.

 

Lovforslaget til behandling i folketinget:

 1) alle plejefamilier, netværks familier og opholdssteder skal have part i børne sagen efter 2 års anbringelse på lige fod med forældremyndigindehaverne.

 2) hvis et anbragt barn påtænkes at skifte anbringelses sted eller hjem sendes skal der udarbejdes en tilknytnings undersøgelse mellem det anbragte barn og den/de primære omsorgs personer.

 3) plejefamilier, netværks familier, opholdssteder samt det anbragte barn skal høres i forbindelse med omplacering eller hjemsendelse, sker dette ikke udstedes bøde til den pågældende kommune og erstatning til plejefamilien, netværks familien, opholdsstedet og det anbragte barn. 

De 10 bud:

1) jeg vil høres.

2) jeg vil ha en gyldig stemme.

3) jeg vil kæmpes for.

4) jeg vil holdes af.

5) jeg vil have krav på en ordentlig behandling.

6) jeg vil ikke kastes rundt mellem mange mennesker.

7) jeg vil have ro og tryghed i min hverdag og barndom.

8) jeg savner mit netværk.

9) jeg savner min familie.

10) jeg vil hjem til min plejefamilie, til min mor og søskende.

Dette er nødråbet fra en 8 årig pige, som kæmper for at komme hjem til sin plejefamilie igen.
Hun har været anbragt siden hun var 3 måneder til hun var 8 år. Hun fik 10 dage til at forlige sig med tanken om et nyt liv, ½ times indkøring i ny familie og rammer. Hun er gået i stykker, hun kæmper for at komme hjem for at få sit liv tilbage. Hjælp hende og alle anbragte børn i hele Danmark. Dette må ikke ske, børn er ikke mælkekartoner, børn på ikke flyttes rundt på synsninger, børn skal høres og have rettigheder. Sammen må vi alle råbe politikkerne op, ændrer vilkårene for udsatte børn og dem der kæmper hver dag for at forbedre deres liv og chancer i livet. Skriv under, og kæmp sammen med os. Vi skal bruge 50.000 underskrifter, så hver stemme tæller.

Underskriv denne indsamling


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook