Dansk retssystem er BUNDKORRUPT, ledet af kriminelle frimurere - vi siger nej tak til fupservice!

At der ingen retssikerhed er i DK, har jeg og mange andre vidst længe. Retssystemet har altid stjålet fra befolkningen ved at bilde os ind, at de arbejder for borgere og retssikerheden i Danmark.

Det har de ALDRIG gjort! 

Selv om man under en retssag dokumenterer de fejl sagsøgeren og retten har begået (som det skete i vores sag med den korrupte dommer fra retten i Århus, NICOLAI BØDKER HUUS og reklamefupbureau GENERAXION A/S) ignorerer retten & korrupte dommere de beviser der er til fordel for den sagsøgte (os), og dømmer os skyldige og lader forbrydere gå fri.

Det er et aftalt spil, som har kørt længe. Vil man klage over højesterettens afgørelser, koster det penge. Vi betaler skat og skal ikke af med en eneste krone for at få en mulighed for at klage! Det er lige med at smide penge i et lokum, fordi systemet er bundkorrupt og dækker over forbrydere og lader dem vinde. ALTID!

Jeg og min mand, vi samtykker ikke til at deres beskidte spil skal fortsat går ud over vores liv. Da vi VED, at  der ingen retssikerhed i Danmark er, siger vi nej tak til deres service, som består i at snyde borgere. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift ILONA RAGAUSKIENE tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...