Boligområde langs Korsør Lystskov. NEJ TAK

I 2021 blev der forslået boligområde langs Korsør Lystskov i forslaget til den nye Kommuneplan for Slagelse. Efter store borgerprotester og løfter fra lokale politikere under valgkampen, herunder Borgmester Knud Vincents, blev det forslag taget ud af planen. Sammenhold virker og tak for det. En ny Kommuneplan 2022 er allerede i høring her 12 måneder senere og boligområde langs Korsør Lystskov er igen i spil. Vores politikere er stort set alle rendt fra deres løfter om boligområde langs Korsør Lystskov, afstande til skoven og beskyttelses af vores natur. Det er mangel på respekt for vores demokrati, personligt morals forfald og ikke mindst disrespekt for naturen. Derfor vil vi igen kæmpe naturens sag og sikre en bedre fremtid for de kommende generationer. Det skylder vi dem. 

Hjælp via din underskrift naturen. NEJ TAK til Boliger langs Korsør Lystskov

Kommuneplan_2022.jpg

 


Henrik Jakobsen, Borgergruppen Sydbyen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Henrik Jakobsen, Borgergruppen Sydbyen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...