Bevar sommerhus-idyllen i Nr. Rubjerg

Hjørring Kommune behandler i øjeblikket en byggesag, der – hvis den godkendes – kan bane vejen for et 300 kvm kæmpe sommerhus til primært udlejning i hjertet af det rekreative og naturskønne sommerhusområde Nørre Rubjerg i Hjørring Kommune.  

En godkendelse kan blive starten på en forvandling af området til kommercielt feriecenter.  

Dét ønsker vi som øvrige ejere i området IKKE  

Derfor ønsker vi, at kommunen og byrådet tager hastige skridt til en revidering af den for området gældende lokalplan 4.7.0.0 fra 1990, som nu er i overhængende risiko for at blive misbrugt imod dens oprindelige formål og områdets overvejende rekreative interesser.  

Med din underskrift støtter du:  

1) vores krav om at Hjørring Kommune og byrådet aktivt skal gå ind og stoppe byggesagen med henvisning til Planlovens §14, der giver byrådet hjemmel til at sætte en konkret byggesagsanmodning i bero i forventningen om, at en ny eller revideret lokalplan vil gøre byggeriet ulovligt.

2) vores krav om at Hjørring Kommune og byrådet straks iværksætter arbejdet med en ny eller revideret lokalplan, der beskytter og værner om områdets naturskønne og rekreative karakter.

3) vores krav om at Hjørring Kommune generelt forholder sig til problematikken omkring kæmpe sommerhuse til primært udlejning, der etableres i kommunens rekreative sommerhusområder og sætter den danske sommerhuskultur- og idyl under pres.  

Den konkrete, men samtidigt meget principielle byggesag har sagsnr. 02.34.02-G01-771-20 ved Hjørring Kommune.  

 

Lars Trier Husted

Sommerhusejer og initiativtager

Nr. Rubjerg

rubjerg_knude.jpg

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Lars Trier Husted tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...