BEVAR MOTORSPORT I DANMARK

Motorsport er stille og roligt ved at uddø i DK og hvis ikke vi i fællesskab gør noget ved det, så varer det ikke længe inden alt motorsport foregår med elbiler eller slet ikke!

Hver eneste sæson lukker flere og flere baner, heriblandt flyvepladsbaner, køretekniske anlæg osv. Ene og alene af den grund at naboerne ikke kan tolerere en smule støj engang imellem. De fleste naboer er endda flyttet dertil velvidende at der blir støjet engang imellem!

Det handler om at få de kære naboer til at se ud over deres egen næse og forstå at det er vigtigt at folket (især de unge) har et sted hvor de kan få dyrket deres hobby og ræset af.

Hvis ikke vi kan få mange baner rundt omkring i landet, så kunne det da være helt perfekt at vi begrænsede støjen ved at få 2-3 stykker. Disse baner skulle så være "motorsportsbyer" indeholdene alt motorsport med både asfalt og grus/jord baner. Dette burde være den ultimative løsning både for støjen og for at samle os med benzin i blodet.

På forhånd tak for din underskrift <3

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Kenn Egtved tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook