Bevar linje 42

received_354507615402477.jpegI forbindelse med, at DOT, Kommunalbestyrelsen i Herlev samt Region Hovedstaden planlægger at nedlægge busrute 42 fra Ballerup St. til Nørreport St. ønsker vi at klage over planerne og anmode politikerne om at tage beslutningen af bordet.

Borgere/passagerer i Herlev nord har gennem de senere år været genstand for den ene forringelsen efter den anden af den offentlige trafik.

Man har taget (mange)afgange af køreplanerne under dække af bedre ruter, men fakta er, at det efterhånden er meget svært at bruge offentlig transport så snart man er bosat uden for bymidten. 


Politikerne ønsker en styrket offentlig transport, ikke mindst set i lyset af klimaforandringerne. Men samme politikere svinger gang på gang kniven over samme offentlige transport. Konstante prisstigninger og nu vil man så også fratage passagerer i Herlev nord/Ballerup syd en direkte linje til Københavns centrum.

Det er jo ingen hemmelighed, at vi heldigvis har flere og flere ældre medborgere. De ældre passagerer, de handicappede og de mange øvrige passagerer, der i dag er afhængige af linje 42 til skole, arbejde og fritid, vil med nedlægningen af ruten, få frataget den sidste mulighed for at komme til byen uden mange skift af busser og tog.

Det er muligt, at det kommer bag på Kommunalbestyrelsen i Herlev, at der er mange borgere, der bor nord for bymidten og derfor ikke er tæt på en station eller en hurtig bus. Men DOT og Region Hovedstaden ved, hvor mange borgere, der er faste passagerer på netop denne linje. Og netop de mange passagerer skal ikke lades endnu mere i stikken, have trukket endnu flere forringelser ned over hovedet.

Så med denne underskriftindsamling håber vi at få samlet alle de berørte af buslinje 42, at vi alle kan stå sammen i et opråb til politikerne og DOT således, at vi kan bibeholde en direkte linje ind til København Centrum.

Vis din utilfredshed ved at skrive under, og vær med til at sætte fokus på sagen – sammen får vi en højere stemme, der skal være svær at komme udenom.