Bevar Børnehuset Håbets Allé - En af Københavns få tilbageværende småbørnehaver

IMG_69491.jpegOm mindre end syv måneder risikerer hundredvis af børn i Københavns Kommune at få revet gulvtæppet væk under sig. Et enstemmigt børne- og ungdomsudvalg vil nemlig lukke eller kraftigt nedjustere 33 af kommunens daginstitutioner.

En af de lukningstruede børnehaver er Børnehuset Håbets Allé i Brønshøj - en af Københavns få tilbageværende småbørnehaver. Her lægger et stabilt og professionelt personale rammerne om et lille stærkt og trygt fællesskab.  

Børnehuset Håbets Allé er en pædagogisk succeshistorie i en tid, hvor mistrivslen blandt børn og unge er alarmerende høj.

Mange forældre har valgt eller er blevet henvist til Børnehuset, fordi deres børn mistrivedes i de store dagsinstitutioner, hvor de startede deres børnehaveår. Flere af de børn, der tilbringer og har tilbragt deres børnehaveår i Børnehuset Håbets Allé, har særlige udfordringer, som det kræver en ekstra indsats at løfte.

Børnehuset Håbets Allé har i årevis modtaget positive tilsyn og været gode til at fastholde sit personale, fordi det både er en god arbejdsplads og et trygt børnefællesskab. Og med en gennemsnitlig søgningsprocent på 60 procent i perioden 2020-2023, er børnehuset blandt de mest populære i området. 

Velfungerende små daginstitutioner som Børnehuset Håbets Allé er med til at forebygge, at flere børn udvikler diagnoser og skolevægring. Og de er med til at sikre, at de yngste i vores kommune får en tryg barndom.   

Med din underskrift bakker du op om, at en af Københavns få tilbageværende småbørnehaver fortsat kan få lov at eksistere.


Kathrine Storgaard Carlsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Kathrine Storgaard Carlsen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...