Behold Anders Nielsens mindesten lokalt

Andels-pionéren Anders Nielsen boede på Svejstrup Østergaard fra 1882-1928 og satte store aftryk både lokalt og i udviklen af hele den historiske andelsbevægelse, vi er så stolte af i Danmark.

Hans hustru Kirstine Nielsen havde ligeledes utrolig stor betydning for det lokale samfund i Svejstrup og omegn socialt - og sammen skabte de som dygtige bønder eksempelvis Lurpak, der i dag er kendt i hele verden som et kvalitetsprodukt.

Vi husker på Anders og Kirstines store arbejde og indflydelse, når vi dagligt kører forbi mindestenen på Skanderborgvej.

Jørgen Lund Christiansen ønsker at flytte mindestenen til Vester Mølle, hvor han har skabt en smuk ramme om Anders Nielsens liv, fortælling og indflydelse.

Vi sætter pris på Jørgen Lunds store arbejde, men mener og fastholder, at mindestenen bør blive lokalt i Dover i respekt for Anders Nielsen og for lokalområdet og vores fælles historie.

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Bente Andersen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )