Bedre forhold på Åge Holms vej

Vi vil bruge denne underskrift indsamling til at synliggøre vores utilfredshed/forgæves venten på forbedringer/forbedringer, som gør, at vi blive imødekommet, set og hørt! Både af politikkerne og af ledelsen på Åge Holms vej.

 

Når du skriver under på nedenstående, er det fordi du er enig.

Da vi længe, uden held, har forsøgt at råbe byråds politikerne op, er vi blevet nødsaget til ,at lave denne underskrift indsamling.

Den kan/vil synliggøre, hvor mange der er utilfredse eller bare ønsker bedre forhold på Åge Holms vej. Om der er øverst oppe, iht besparelserne, om det er arbejdsvilkår, beboernes ve og vel, pårørende, der har forsøgt og gerne vil have bedre medindflydelse eller bare bedre kommunikation/ informationer!

Det kan både være tidligere ansatte på Åge Holms vej,  nuværende ansatte, pårørende og beboer! 

Som virkelig HAR og stadig forsøger, at rette op på og forbedre de "vilkår" ledelsen/politikkerne/byrådsmedlemmerne har bestemt.
Der er forsøgt dialog med lederne, byrådsmedlemmerne, men der er ingen synlig forbedring, eller det er som om det "står stille"

Vi pårørende har snakket sammen og står sammen i dette skriv.
Igen for også her, at synliggøre/bakke personalet op, så vores familie medlemmer får de rette eller optimale vilkår igen.

Der har siden besøget af socialtilsynet været total tavshed, fra ledelsens side, til os pårørende, for andres vedkommende, er der blevet meldt ud, at medarbejderne ikke må sige noget/udtale sig!

Hvilket ikke er optimalt! Og nogen af os syntes stemningen virker trykket!

Det er ikke acceptabelt:

Jeg underskriver dette dokument, da jeg er enige i overnævnte og ønsker kun det bedste for beboerne på Åge Holms vej, samt et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads og råderum/frihed til, medindflydelse, til at udfører de faglige kompetencer til det/vores sociale pædagogiske arbejde.

 

Tak for din underskrift


Pårørende til Åge Holms vej/Helle Ditlevsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Pårørende til Åge Holms vej/Helle Ditlevsen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...