Århus har brug for Headquarters (HQ)

Kære alle.

skriv under og vis jeres støtte. HeadQuarters tilbyder noget unikt og det må vi ikke miste i en kommunal sparerunde!!

 

Besked fra Ole og Amira nedenfor:

 

STOP NEDRIVNINGEN AF HEADQUARTERSKære musikere, kollegaer, samarbejdspartnere og gæster, Da vi åbnede HeadQuarters for 12 år siden, var det med en stærk vision om at skabe et spillested med plads til mangfoldighed, menneskeligt, men i særdeleshed musikalsk. Og det er lykkes.

Nu står vi desværre i den situation, at Aarhus kommune er kommet med et forslag til en spareplan, der bogstavelig talt betyder, at vi bliver smidt på gaden.

Som led i et samlet slag mod kulturlivet i Aarhus, vil kommunens sparekniv betyde slutningen på spillestedet HeadQuarters.

Når de river den gamle bygning Bygning C på Brobjerg Skolen ned i besparelsernes navn, vil de således sætte punktum for en æra, hvor det musikalske vækstlag har kunnet føle sig set og hørt på en intim live-scene.

Du kan hjælpe os ved at bruge din stemme til at fortælle kommunen, hvad HeadQuarters betyder for dig og byen og hvorfor du mener, at HeadQuarters bør bestå. Det gør du ved at skrive et høringssvar her. 👇 Kærlighed fra Ole og Amira <3

https://deltag.aarhus.dk/hoering/sparekatalog-kultur-og-borgerservice

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Heidi Riebs tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...