Aphinya på 13, der går på Farsø Skole, står til udvisning af Danmark!

Som en af Aphinyas lærere, der har undervist Aphinya siden hun begyndte i modtageklassen på Farsø skole, ser jeg mig nødsaget til at blande mig i Udlændingestyrelsens afslag om familiesammenføring og dermed afslag om opholdstilladelse for Aphinya. Afslaget bliver begrundet med manglende integrationsevne.
Jeg er lodret uening i den begrundelse.

Jeg oplever Aphinya som en allerede godt integreret pige, der fint forstår og taler dansk.
Aphinya er socialt anlagt og har altid været åben mod alle eleverne i klassen. Når der kommer nye børn, er Aphinya altid god til at gå til dem og sørge for at de kommer med resten af klassen ud og spille bold o.l. i pauserne. 

Aphinya er meget vellidt i klassen og hos os voksne, der kommer i klassen. 
Det er min helt klare overbevisning, at Aphinya trives i Danmark i sin danske familie med mor, stedfar(som hun kalder far) og farmor og farfar, som hun kalder sin stedfars forældre.
Det kan ikke være rigtigt, at Aphinya skal skilles fra sin familie på baggrund af en skrivebordsafgørelse fra udlændingestyrelsen.

Jeg håber meget at beslutningen vil blive omgjort.

Jeg håber at I vil støtte Aphinya og hendes familie med en underskrift.
Alle er mere end velkommen til at underskrive.

På forhånd tak,
Pernille Aakmann 
  

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Pernille Aakmann tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...