Stop diskrimineringen af vi transsexuelle

Kontakt forfatteren af dette andragende

den totalitære tvangshomoficering

2014-05-09 22:21:59

Jeg afleverer nu mit danske statsborgerskab, og rejser til et politisk asyl. Jeg kan ikke leve i så svinsk og totalitær en bøssestat, som den hjernedøde Guccitaske, og hendes hadsk transfobiske allierede, menneskehedsforbryderen Margrethe Vestager, og den hadsk transfobiske menneskehedsforbryder, Manu Sareen som er rejst halvvejs rundt om jorden, for straffrit at kunne lave hans afstumpet psykopatiske forbrydelser her.

Når jeg fortæller almindelige mennesker på gaden, om efterkrigstidens mest bestialske menneskehedsforbryder, Peter Bagger, og det folkemord/genocide han har lavet mod vi medfødt transsexuelle kvinder, samt den tvangshomoficerering, han under afstumpede trusler, har gennemført sammen med menneskehedsforbryderne Jørgen Callesen & Co ved den af Dansk Industri finansierede tvangshomoficeringsantalt / Schlachthof-Warehouse9, i området hvor før kvæget blev slagtet, og hvor nu nazihomoerne slagter vi transsexuelle kvinder, som de samvirkende menneskehedsforbrydere, hader så voldsomt. Ja, så gyser folk og siger, det kan jo ikke være rigtigt.

I Danmark skal der være plads til alle, og alle skal behandles ordentligt. Men, sådan er virkeligheden ikke i det homonazistiske Danmark, hvor skabagtige bøsser, fucking homosexuelle mænd, render rundt og i ly af bøssernes såkaldte transkønsparaply, udgiver de sig for at være transer, som den nærmest analfabetiske fetishist, og tidligere dragqueen, Tina Nielsen og den kubanske homosexuelle mand, der kalder sig fifi og bilder sig ind, at de skal have sharia-agtig hånds og hals ret sammen med menneskehedsforbryderen Jørgen Callesen, over andre mennesker, der er klogere, smukkere og mere kønsligt udviklet end det white trash som Jørgen Callesen, Tina Nielsen og Fifi er. Forbryderne har gort regning uden vært, for de skal spjælle som menneskehedsforbrydere, ligesom de andre svinehunde, I resten af deres fucking eksistens.

De totalitære overgreb Menneskehedsforbryderen Peter Bagger har lavet på jer, kære transsexuelle søstre, er hammer ulovlige, og er retsligt ugyldige. Og frygt ikke for jeres kønshormoner og jeres kønsbekræftende operationer. Slæb Peter Bagger i retten, og bed dommeren om, at i resrten af livet får recepter på jeres kønshormomer, eller at nogen sundhedsmedarbejdere, som f.eks. jeres egen læge, tager jeres blodprøver og lægger recepter ud på serveren hvert andet år.

I skal ikke frygte Peter Bagger, han kan hurtigt fratages retten til at udskrive recepter til vi transsexuelle kvinder. Det er også værd, sideløbende at satse på, at samle penge ind i udlandet, hvor vi for de indsamlede penge, forhåbentligt kan købe og dele tilstrækkeligt hormoner gratis ud til alle. Undersøg mulighed for, og konsekvens af at aflevere jeres statsborgerskab, og søg nyt statborgerskab i asyllandet,

De totalitære overgreb der er lavet på jer, kære transsexuelle søstre, er hammer ulovlige, og er ugyldige. Og tænk på, at menneskehedsforbryderen, Peter Bagger, ingen kontrol vil få over kønshormonerne.

Gå til modstand! Hvis i intet gør, sker der intet, hvis i gør noget, risikerer i at sejre. Tør i det ;)


Fru Transrose

Tillykke med over 150 underskrifter

2014-01-23 02:03:17

Hej Allesammen

Onsdag passerede vi 150 underskrifter mod diskriminationen af vi transsexuelle. Godt gået og tak for jeres underskrifter.

Vi fortsætter naturligvis, men måske bliver det snart uden mig, så vi skal have fundet een eller flere som kan køre det videre for Fru Transrose, når jeg er væk.

Warehouse9/TLounge og Institut for Menneskerettigheder er nu så hårdt presset af os, at de satser på at sætte mig helt ud af spillet, og selvfølgelig på en måde der er mest smertefuldt og varigt vil invalidere mig. Onsdag blev jeg forsøgt antruffet på min privatadresse. Hun kommer med garanti igen. Jeg har fået at vide at en massiv trans,som  mange af os sikkert kender, har fået til opgave at tilføje mig varig og invaliderende skade, for derefter hurtigt at forsvinde ud af Danmark.

Jeg vil lige være helt sikker før jeg sætter navne på, men så kommer navnene også på.

Andre har fortalt mig, at en indvandregruppe i området er blevet betalt for at flække kraniet på en stor trans i mit område. Jeg er den eneste trans i området.

Jeg håber at nogen af jer vil køre det videre hvis jeg falder bort.

varme hilsener

Anne Alexandra Eckmann


Fru Transrose

En god nyhed

2014-01-02 12:21:00

Godt nytår, allesammen!

Igår og i nat, mistede jeg omsider tålmodigheden helt, da jeg så at menneskeretsinstituttet, menneskeret.dk ved LGBT-personen Sofie Aviva Bünger, i samarbejde med Miss Fish og Christians LGBT-transperson regi i TLounge d. 24 november gennemførte et snigløb på vi transseksuelles rettigheder, hvor de forsamlede LGBT-transpersoner backstabbede vi transsexuelles interesser og sattte dem over styr, uden LGBT-personen Sofie Aviva Bunger, der også arbejder for menneskeretsinstituttet eller Miss Fish og/eller Christian, havde gjort noget som helst  for at varetage demokratiets og/eller almindelig fairplay spilleregler. Præcis som vi kender det fra Jacob Nicu, og nu også fra Miss Fish og Christian samt de tilstedeværende LGBT-transpersoners og/eller LGBT-transpersonernes venners side. TLounge er som bekendt forbeholdt transpersoner og disses venner.

I Arrangementsbeskrivelsen blev der givet indtryk af, at LGBT-personen, Sofie Aviva Bünger var tilstede som repræsentant for menneskeretsinstituttet. I dag har hendes chef Mandana Zarrehparvar, som også var tilstede ved snigløbet på os, face til face, overfor mig, gjort gældende, at Sofie Aviva Bünger ikke var tillstede som repræsentant for Menneskeretsinstituttet, men enten var der som privatperson eller som repræsentant for LGBT - og det må vel så være for at sikre LGBT's interesse i at få snigløbet vi transsexuelle personer.

Ved dagens møde med Mandana Zarrehparvar blev der snakket lidt tal, nemlig de tre fire personer som arrangementsbeskrivelsen giver indtryk af, samt de ca. 15 personer som Mandana Zarrehparvar ved sin tilstedeværelse havde indtryk af, der var tilstede.

Vi blev dog enige om, at vores 117 personer er betydeligt flere end de 15 LGBT-transpersoner. Vi blev vist også enige om, at det ville have været mere relevant, at menneskeretsinstituttet havde forhandlet med vi transsexsuelle personer, som de diskriminerer, en at gennemføre snigløbsmanøvrer med LGBT repræsentanter og LGBT-transpersoner , der jo allerede på forhånd har fået alle deres sexuelle interesser varetaget.

Forhandlinger med vi transsexuelle komme til at forløbe i vores eget regi, ligesom TLounge varetager deres LGBT-Transperson interesser i deres eget regi.

Fremover, og det meget hurtigt, skal der forhandles med vi transsexuelle, om ophævning af diskriminationen mod os. Nemlig, at der under køn kan vælges mellem Mand, Kvinde og Transsexuel. at LGBT fortsat skal have deres sexuelle interesser tilgodeset ved paraplybetegnelsen Transpersoner, blander vi os ikke i. Vi snigløber og backstabber nemlig ikke nogen, og ønsker ikke at tage nogens rettigheder fra dem.

I mellemtiden fortsætter vi den klage over diskriminationen af os, som vi tidligere har indbragt overfor ligestillingsrådet ved ankestyrelsen. Ligesom vi straks kører videre med klage over diskriminationen til menneskeretsdomstolen, så vi een gang for alle kan få gjort klart, hvad der er international LGBT korruption og manipulation, og hvad der de facto er international menneskeret.

Jeg håber i er enige med mig om, at vi vist har grund til at ønske hinanden tillykke, med at vi idag har taget hul på en tiltrængt oprydning i den danske transverden.

Der er vist også noget med nogen registreringer der er "blevet væk", fordi en vis Cecillia vist ville have eneret på at have været overfaldet, men mere om det senere.

Lad os høre, hvis noget af jer underskrivere, har lyst til og evner for at deltage i de kommende forhandlinger.

 

KH

Fru Transrose


Fru Transrose

Glædelig jul

2013-12-22 01:19:03

Glædelig jul allesammen,

så nåede vi over 100 underskrifter inden jul. Tak for jeres støtte til underskriftsindsamlingen.

Kærlig Hilsen

Fru Transrose


Fru Transrose

besked

2013-11-11 19:17:46

Kærlig Hilsen

Fru Transrose


Fru TransroseDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.