Uvildig juridisk undersøgelse af international adoption

Kontakt forfatteren af dette andragende

I morgen er sidste frist for at støtte op om underskriftsindsamlingen

2024-03-30 17:30:32

Kære underskriver

Tak for al jeres hjælp frem til nu!

Vi er nu oppe på knap 1600 underskrifter. Det er mere end vi havde turdet håbe på. I morgen søndag d. 31. marts er sidste frist for at støtte op om underskriftsindsamlingen, så kan du få blot én mere til at skrive under, og kan vi nå over 1600 underskrifter, vil vi sætte stor pris på det!

På onsdag d. 3. april vil vi overlevere alle underskrifterne til social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil. Her vil være en åben høring på Christiansborg om international adoption og behovet for en uvildig og ansvarsplacerende undersøgelse. 

Er du interesseret i at overvære høringen, kan du tilmelde dig via denne side. Alternativt kan du også følge høringen via Folketingets direkte transmission. Du finder et link til transmissionen her

Endnu en gang tak fordi du har valgt at støtte sagen! 

 

Med venlig hilsen

fra de adopterede og adoptanter, som står bag underskriftsindsamlingen


Jesper Andersen

Hjælp os med at få de sidste underskrifter indsamlet

2024-03-24 12:15:38

Kære underskriver

Vi har brug for din hjælp!

Vi opfordrer dig til at bede minimum en person i dit netværk om at skrive under på underskriftindsamlingen. Lige nu har vi lidt over 1400 underskrifter. Vores mål er at nå over 1500.

Underskriftsindsamlingen slutter den 31. marts og vil blive overrakt til social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil d. 3. april. Dette sker i forbindelse med høringen på Christiansborg om transnationale adoptioner og behovet for en uvildig undersøgelse af området.

Alle kan skrive under, og det er muligt at være anonym. Del gerne indsamlingen på sociale medier eller tag direkte fat i et familiemedlem, en god ven eller kollega og bed dem om at skrive under.

Tak fordi du har valgt at støtte sagen! 

Med venlig hilsen og på forhånd tak, fra de adopterede og adoptanter, som står bag underskriftsindsamlingen


Jesper Andersen

Hjælp os med at få flere underskrifter!

2024-02-13 12:57:41

Adoption_31.jpg

Kære underskriver

Tak fordi du har valgt at skrive under på appellen til regeringen om en uvildig juridisk undersøgelse af den danske internationale adoptionsformidling.

Vi er på nuværende tidspunkt godt på vej mod de 600 underskrifter, men vi skal have langt flere, hvis vi skal have en chance for at gøre os hørt.

Vi opfordrer dig derfor til at tage fat i dit netværk. Hvis alle underskrivere kan få blot 1-2 mere til at skrive under, kan vi komme over 1000 underskrifter.

Så del meget gerne indsamlingen på sociale medier eller tag direkte fat i et familiemedlem, en god ven eller kollega og bed dem om at skrive under!


Venlig hilsen og på forhånd tak, fra de adopterede og adoptanter, som står bag underskriftindsamlingenDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...