1millionnej - til kæmpevindmøller på land

Kontakt forfatteren af dette andragende

Kom med til gratis filmaften/event om kæmpevindmøller

2014-06-12 07:19:56

 

Kære alle

Så er der gratis filmaften i København den 17. juni for dem som vil vide mere eller blot underholdes for en aften i hyggeligt selskab

Mens det har ligget lidt stille herinde (men tak til alle nye medunderskrivere !!) er vi en hel del som dagligt forsøger at kæmpe imod kæmpe vindmøllerne.

Een af dem som kæmper med os, er journalisten Peter Scheel Hjorth som også har skrevet den meget oplysende bog "Besat af Vind". Han har nu lavet en lille smuk æstetisk film og lidt efterfølgende debat og I inviteres hermed til at komme og være med.

Det er gratis og skal være hyggeligt, ingen demonstration eller surhed med andre ord. Det er en sanselig aften hvor man også kan møde andre og blive klogere på problematikken.

Vi aner ikke hvor mange der ender med at blive, men foreløbig er der stadig god plads og kommer der mange så vil vi, som er i vindmøllegrupper holde hygge på gaden, medbring evt. et glas kold hvidvin til dig og nabomanden, hvis du hellere vil være udenfor ;)

For at holde lidt styr på det så skal I tilmelde jer - det gøres med blot at meddele antal man kommer til: peter@skeelhjorth.dk

Tirsdag 17. juni 2014, 17-18.30

Biograf GLORIA

Rådshuspladsen 59, 1550 København

"IN THE SILENCE OF NATURE"

KOm i god tid og beregn god til til at finde parkering og alt det der I godt ved ;)

Håber at se mange af jer hvis I har tid og lyst

Skulle I være langt væk på dagen så kan jeg sende jer et trøstelink til en vindmøllefilm som de netop har lavet i Ontario - den er dog ikke for sarte sjæle - filmen hedder DownWind og I kan få et link ved at skrive til mig på: mail@marieh.dk

 

Kæmpe hilsen

Marie

 

 


Marie Hjort

Nu bliver konsekvenserne undersøgt!!

2013-06-30 20:16:16

 

Kære alle

Nu bliver det endelig undersøgt om vindmøllerne skader naboerne! Det er en fantastisk nyhed - se med her:

http://www.tvsyd.dk/artikel/205008:Er-vindmoeller-sundhedsskadelige?rss

I kan også se samrådet med fungerende miljøminister her:

http://www.ft.dk/webtv/video/20121/miu/td.1063899.aspx?as=1

 

Hilsen

Marie


Marie Hjort

Nej til kæmpevindmøller på land

2013-05-11 18:16:00

 

Kære alle

Der sker meget - mange gode mennesker bruger al sin fritid på kampen. Men samtidig sker der ikke så meget mht. til at skaffe flere underskrifter her på skrivunder.net. Jeg må erkende at vi I lang tid ikke har fået flere underskrifter på trods af stigende modstand mod kæmpevindmøller.

Og på grund af tidsmangel vil jeg høre om nogen af jer har mulighed for at overtage denne underskriftindsamling og evner at få den godt af sted på de sociale medier.

Mens I tænker over det :) så kan jeg anbefale alle at se denne virkelig gode film: http://www.youtube.com/watch?v=JiCQabGuKFk

Forsat god weekend til alle!

Hilsen Marie

 


Marie Hjort

Helbredseffekter ved vindmøllestøj

2013-02-03 18:28:55

Kære alle

(og ja, undskyld jeg forstyrrer - I kan "slå mig fra" hvis I ikke vil have disse beskeder)

 

Jeg fandt denne glimrende redegørelse om helbredseffekter af vindmøllestøj lavet af en læge til folketingets Sundheds- og forebyggelsesudvalg:

http://www.ft.dk/samling/20111/almdel/suu/bilag/418/1147587/index.htm

 

Og så er det sket noget fantastisk. I Australien, som jo virkelig kæmper med dårligt placerede vindmølleparker, har modstanderne opnået at man nu skal undersøge støjen hos de støjplagede - MED RIGTIGE STØJMÅLINGER INDE I FOLKS HUSE!! Det bliver vildt at følge resultatet om en 3-4 måneders tid. Her er en lille film om tiltaget:

http://stopthesethings.com/2013/02/01/now-finally-the-truth-laid-bare/

 

Hilsen

Marie


Marie Hjort

Kronik i Weekendavisen

2013-01-25 19:39:21

Kære alle

I må undskylde jeg forstyrrer jer. Jeg vil gerne gøre opmærksom på dagens kronik i Weekendavisen. Den kan findes via dette link:

http://stopkostervig.dk/Artikel_i_Weekendavisen_250113_Vindindustrien_bestemmer_selv_reglerne.jpg

Samtidigt vil jeg fortælle, at jeg har fået den ide at man skulle lave en hjemmeside hvor dem som er plaget af kæmpevindmøller kan skrive deres historie. Det er jo desværre ikke historier der mangler, men de skal ud til dem som ikke aner at der er et problem, herunder politikerne. Er der nogen som tilfældigvis har mod på at oprette og vedligeholde sådan en hjemmeside?

I ønskes alle en god og stille weekend

Hilsen Marie


Marie Hjort

Kære alle underskrivere af nej til kæmpevindmøller på land

2013-01-16 16:38:59

Kære alle

Det går godt - vi har 328 underskrifter - og jeg føler mig ikke længere så alene :) dejligt at vide I også er der.

Der er en som har tilbudt sin hjælp til at få opmærksomhed om underskriftindsamlingen i cyperspace. Det er jeg ikke selv særlig god til. Lad os se om ikke der så kan komme mere gang i den. Andre er også velkomne til at melde sig til.

Der er også kommet forslag til mere tekst om hvorfor vi siger nej - men det kan der jo være 1million gode nej grunde til og derfor har jeg ikke ville skrive så meget om det.

I er velkomne til at gå ind på www.stopkostervig.dk hvor vi sidder og kæmper mod kæmpevindmøller på Møn, her kan I se min personlige holdning til hvorfor jeg ikke mener kæmpevindmøller er positivt for os.

Har I interesse i Skotland så foregår der, som så mange andre steder, også en underskift indsamling her. Tilsammen er vi allerede langt over 1 million nej. I kan se underskiftindsamlingen i Skotland på dette link http://chn.ge/VJ0gUn . I er velkomne til at skrive under hvis det er relevant for jer.

God kamp derude og tak fordi I er med

Mange hilsner

Marie


Marie HjortDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook