Bevar Groland Marketenderi

Kontakt forfatteren af dette andragende

Beklager radiotavsheden! vi kæmper stadig!

2021-05-20 10:12:34

Vi og Hf. Nordre Vang’s bestyrelse sendte for 3 uger siden, i første omgang en appel og invitation til Tårnby Kommunes Bygge- og Ejendomsudvalg, i håb om at ændre deres holdning, til det afslag vi fik fra dem den 13. april. Vi fik også rigtigt fint besøg af Tårnby Kommunes borgmester, som i sidste uge kom forbi butikken og så hvad det var for et sted de havde afvist. Det gav dog ingen udsigter til nogen form for dispensation, til at drive marketenderiet videre, som vi ønsker.

Vores endelige klagefrist var ligeledes i sidste uge. Vi har gennemtærsket Planloven og appelleret til den horrible sagsbehandling som Teknisk Forvaltning har ydet, i håb om at vi i det mindste kan producere og sælge madvarer. Som vi ser det, er der paragraffer der kan ses på, så det kan muliggøres. Et spisested bliver det nok aldrig til, men at vi i det mindste kan lave andet mad end en toast, er altafgørende for vores forretning.

Klagen er nu afsendt fra os, og ligeledes er der sendt en klage fra bestyrelsen i Hf. Nordre Vang på vegne af haveforeningen, så vi får dem råbt op fra alle fronter. En stor tak til bestyrelsen for deres hjælp og kamp for haveforeningens marketenderi, som skal bevares ligegyldigt hvem der end må drive det.

De har nu 2 uger, i Bygge- og Ejendomsudvalget, til at beslutte om de skal ændre deres beslutning, ellers går klagen går videre til Planklagenævnet. Så kryds fingre for at de genovervejer deres beslutning inden det sker.🤞🏻🤞🏻🤞🏻

En kæmpe tak til jer alle der har skrevet til os, klaget til kommunen for os, skrevet i medierne om os, stemt på os som månedens Amager butik (som vi vandt!), samt underskrevet vores underskriftsindsamling. Vi er så overvældet over den store opbakning vi har og hvor stærke vi er sammen. Tusind tusind tak.❤️❤️❤️

Indtil videre er Marketenderiet stadig lukket. Det er der mange der måske ikke kan forstå, så her er lige lidt om hvorfor:

Vores omsætning afhænger af vores egne producerede varer. Faktisk udgør de 80% af vores omsætning, og det er derfor ikke muligt at drive marketenderiet uden vores brød, delikatesser og dagens ret. Vores driftsudgifter på månedsbasis, er højere end de sidste 20% af omsætningen, og vi har derfor været nødsaget til at slukke for det meste af strømmen, for at minimere størsteparten af driftsomkostningerne, så meget som muligt. Indtil vi har et klart svar fra Bygge- og Ejendomsudvalget, så holder vi desværre lukket, da det ville medføre større tab at holde butikken åben.

Mange har spurgt om der er noget der kan gøres, og lige nu må vi bare bede alle om at krydse fingre for at udvalget tager sagen op til genovervejelse. Så send gode tanker deres vej, så håber vi de ændrer synspunkt.

Varmeste hilsner

Andreas og Gro

#bevargrolandmarketenderi #grolandmarketenderi


Gro Kückelhahn - Groland MarketenderiDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...