Ekstraordinært delegeretmøde i Dansk Journalistforbund

Kontakt forfatteren af dette andragende

323 underskrifter sendt til Dansk Journalistforbund

2019-09-23 12:41:17

Kære medunderskrivere

Jeg har i dag sendt en mail med 323 underskrifter til
Tine Johansen og hovedbestyrelsen i DJ med følgende tekst: "Kære hovedbestyrelse I modtager her 323 underskrifter (se vedhæftede) med en anmodning om afholdelse af et ekstraordinært delegeretmøde i Dansk Journalistforbund. Underskriftsindsamlingen med overskriften "Ekstraordinært delegeretmøde i Dansk Journalistforbund" er foretaget de seneste måneder på sitet skrivunder.net: 
 Vær opmærksom på, at det på sitet ser ud til, at der i alt er 334 underskrivere. Nogle har dog efterfølgende valgt at trække deres underskrift, og det reelle tal er på den baggrund de nævnte 323 underskrivere. Dette tal fåes ved at lægge tallene sammen i den statistik, der også fremgår af sitet - her er de, der siden har trukket deres underskrift, nemlig ikke talt med. Jeg vil gerne bede om en bekræftelse på modtagelsen af denne mail. Mange hilsner på vegne af underskriverneLotte Bilberg"

 


Lotte BilbergDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.