Stop byggeriet på Hannebjerg i Hørsholm

Kontakt forfatteren af dette andragende

Tilføjelse ang. Hannebjerg

2018-04-11 11:19:28

Hvis man ønsker at støtte processen, hvor vil forsøger at bevare skoven ved Hannebjerg, så har man nu også mulighed for at bruge MobilPay. Overfør til: 46704

(husk at angive dit eget kontonummer, så pengene kan refunderes, hvis vi ikke indsamler penge nok til retssagen)


Søren Andersen, formand for Hørsholm Lille Skole / ledelsen på Hørsholm Lille Skole

Vi kan stadig bevare skoven ved Hannebjerg

2018-04-09 08:24:26

Vi kan stadig bevare skoven ved Hannebjerg

Giv et bidrag

Da Hørsholm Kommunalbestyrelse, trods massive protester, besluttede, at byggeriet på Hannebjerg ikke skulle ændres, valgte Hørsholm Lille Skole at tage kampen op.  Vi fik ikke medhold i, at skolen har vundet ejendomshævd på området, men det betyder ikke, at sagen er afgjort. Hørsholm Lille Skoles bestyrelse vil derfor tage sagen et skridt videre, så en række spørgsmål vedrørende brugshævd og servitutter i lokalplanen kan blive prøvet i Byretten. Retssager koster desværre penge og Hørsholm Lille Skole er en lille privatskole med begrænsede midler. Derfor har skolens bestyrelse besluttet, at vi kun forfølger sagen, hvis vi kan finansiere det via frivillige bidrag.  

Dit bidrag går til sagsomkostninger, herunder primært advokathjælp. Hvis der ikke kommer penge nok ind, aflyser vi stævningen, og alle får deres bidrag tilbage.  

Dit bidrag skal overføres til en bankkonto tilhørende Hørsholm Lille Skole. DET ER VIGTIGT at du skriver dit eget kontonummer som afsender, ellers kan vi ikke tilbageføre ikke-anvendte beløb.      

  • Kontonummer: 8401 0001051624 (husk afsender = dit eget kontonummer) Alle beløbsstørrelser er velkomne og hellere i dag end i morgen.

Sidste frist for indbetaling er 14. april kl. 24.00.

Her afgør bestyrelsen, om det indsamlede beløb er stort nok til, at vi kan gå videre. Donationer giver ikke indflydelse på sagen, men gode forslag, hjælp og feedback er altid velkomne.  

 

Med venlig hilsen Hørsholm Lille Skoles bestyrelse

Søren Andersen, Katja Elberg, Maja Wall, Lars Vedfelt, Louise Sylvester Toksvig, Pia Abildgaard-Hein, Jacob Schougaard. 

Læs om baggrunden for hele sagen, om skelforretningen og om principper for indsamling og tilbagebetaling på http://hlsk.dk/bevar-skoven For spørgsmål eller kommentarer: bestyrelsen@hlsk.dk


Søren Andersen, formand for Hørsholm Lille Skole / ledelsen på Hørsholm Lille SkoleDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.