NEJ tak til uligeløn

Kontakt forfatteren af dette andragende

Husk og del tak!

2015-04-06 16:45:11

Hvor er det dejligt at se alle jer, der allerede har skrevet under - mange tak til jer!

Planen er at lade denne underskriftsindsamling stå, til vi minimum har 30.000 underskrifter og gerne mange flere end det. Efterfølgende vil det blive sendt ud til politikerne, så de bliver gjort opmærksomme på problemet og kan se, at vi står sammen og at der skal ske nogle ændringer på dette område! Samtidigt med dette har jeg også gøre DSR opmærksomme på, at vi er igang med indsamlingen, så de også kan bakke os op.
Det kan ikke være rimeligt, at der skal være så store forskelle i lønningerne på tværs af professionsbachelor uddannelserne når man tænker på det kæmpe ansvar som vi står med - så skal vi os ha en ordentlig grundløn, der matcher dette. 

Så husk at del underskriftsindsamlingen hvorend du kunne forestille dig, at de vil bakke op om det og få din familie, kolleger, venner, og bekendte til at skrive under, så vi kan nå målet.

 

På forhånd tak for støtten.


JeanetDel denne underskriftsindsamling

Hjælp med at skaffe flere underskrifter til denne indsamling

Hvordan promoverer man en underskriftsindsamling?

  • Del andragendet på din Facebook-væg og i grupper relateret til emnet.
  • Kontakt dine venner
    1. Skriv en besked, hvor du forklarer hvorfor du har skrevet under på denne underskriftindsamling, da folk vil være mere tilbøjelige til at skrive under, hvis de forstår, hvor vigtigt et emne det er.
    2. Kopier og indsæt webadressen for din underskriftindsamling i din besked.
    3. Send beskeden vha. e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram and LinkedIn.