Zantex i Folketinget!

Zantex er et nystiftet parti, som har brug for din støtte til at komme i Folketinget!

Efter at navnet er blevet godkendt mangler der nu ca. 21.000 vælgererklæringer på at man vil stemme på Zantex ved næste valg, for at Zantex kan komme på stemmesedlen, og dermed ind at sidde i Folketinget. En vælgererklæring må ikke forveksles med en forpligtelse, og det står dig frit for hvem du vil stemme på til valget, men vi håber selvfølgelig at din stemme falder på os.

Du har to valgmuligheder i forhold til at udfylde din vælgererklæring:

  1. Digitalt: du oplyser din e-mail adresse, og vil på et tidspunkt modtage en mail, hvor du skal udfylde din vælgererklæring. mer!
  2. Analogt: du oplyser dit CPR-nummer, og vil med posten modtage en vælgererklæring der skal udfyldes og sendes tilbage.

Man udfylder kun et af felterne der passer til den måde man gerne vil udfylde sin vælgererklæring på, digitalt eller analogt.

Ved at underskrive her, accepterer du at Zantex må registrere din e-mail adresse, eller CPR-nummer, på vælgererklæring.dk, som støtte til partiet. Hvis du fortryder din støtte skal du rette henvendelse direkte til partiet.

Hvis du vil vide mere om partiet, og hvad det er vi går ind for, så kig forbi www.facebook.com/partietzantex, hvor du kan finde meget mere information indtil hjemmesiden kommer op at køre, før du beslutter dig for at støtte partiet.

 

 
Facebook