Vi vil have Brita tilbage

I en tid, hvor bandekrigen raser på Nørrebro, er det vigtigere end nogensinde, at vi støtter alle de ildsjæle, der dagligt gør en kæmpe indsats for at skabe et bedre lokalsamfund. Det er derfor helt utilstedeligt og uforståeligt, at forvaltningen har afskediget Murergårdens institutionsleder Brita Fabricius på en simpel procedurefejl.

Brita har gennem sine 34 år i Murergården – 30 af dem som leder – opbygget en fantastisk børneinstitution, der er høj skattet af både de ansatte, nuværende og tidligere forældre og ikke mindst børnene. En institution, der forener kulturelle og sociale skel og som gang på gang topper uafhængige faglige vurderinger og trivselsmålinger.  

Nørrebro har ganske enkelt ikke råd til at miste den slags kapaciteter! Genansæt Brita NU!        

Underskriv denne indsamling


ELLER

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort på vores side. Forfatteren af indsamlingen vil dog kunne se alle informationerne, som du har oplyst på denne formular.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Facebook