Folkets krav om afstemning om DK`s forbliven i EU!

Danskerne er ikke længere herre i eget hus. Samtidig med at vi ikke kan tage os ordenligt af vores svage børn & ældre, fordi der skal skæres ned overalt på bekostning af børn, syge & ældre. Der sendes årligt millioner af kroner ud af landet til landbrugsstøtte og til at dække store underskud ind i lande der er ved at kollapse økonomisk. Spørgsmålene om dagpenge & børnecheceken cementerer, at vi ikke lægere har magt over vores eget land. Hvis danmarks regering & folketing vælger ikke at implementere børnecheck-regulativet og sende pengene ud af landet, så vil vi blive pålagt straffebøder indtil vi bøjer os og makker ret - Det er ikke demokrati - Det er diktatur. De sidste ti år er EU langsomt, men stødt, blevet en overstatslig magt, der kan påvirke mere end 75 % af landets love, gennem deres regulativer. Derfor vil vi kræve et valg - Danmark ud af EU - VALG NU!

 

OBS!!!!!!!

HUSK AT BEKRÆFTE DIN UNDERSKRIFT VIA DEN MAIL DER BLIVER SENDT TIL JER. ELLERS KOMMER DEN IKKE MED!!!!!


Kasper Larsen-Rothmeier    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Kasper Larsen-Rothmeier tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook