Vi er imod lukning af Roms Hule og Stadion Allé

For to år siden lovede politikerne og Vejle Kommunes topembedsfolk, at de ville undersøge mulighederne for at skabe en fornuftig, sikker og varig løsning for trafikken omkring Roms Hule og Nørremarkens mange beboerne.

Her to år senere er løsningsforslagene som forduftet i sensommervinden. Vi har intet hørt fra Vejle Kommune i to år. Intet. Ingen forslag er spillet på banen. Ingen. Efter mange (spildte) arbejdstimer er løsningen nu at lukke for venstresving fra såvel Roms Hule som Stadion Allé. Først i en testperiode i 4 måneder ganske vist. Men hvor er idéerne og visionerne blevet af?

Jeg er skuffet og ked af det. På vegne af alle beboerne i området der får meget længere ned i byen. Gad vide om de ekstra kilometer i bilerne er godt for miljøet? Og for beboerne på Jægersvænget og Niels Bohrs Vej der dagligt for markant flere biler og trafikstøj at døjes med.

Og så er jeg naturligvis ked af det på Palles Bageri vegne. I en tid hvor vi kæmper økonomisk for livet på grund af stigende energipriser og priser på helt nødvendige råvarer som hvedemel og smør, vil en lukning af vejene omkring bageriet medføre en væsentlig og livstruende nedgang i omsætningen.

Konsekvensen kan være en lukning af bageriet og tab af 32 arbejdspladser i en blanding af fastansatte og løsarbejdere.

Palle_Thomsen.jpg

Da kommunens politikere og topembedsmænd havde hundredvis af borgere samlet på Vejle Stadion til høring, var der bred enighed om at bevare venstresving fra Roms Hule med den af kommunen skitserede løsning A med et helleanlæg på Horsensvej. Her vil én bil ad gangen kunne svinge til venstre fra Roms Hule, holde på midten og dreje ned ad Horsensvej.

Hvor er den løsning blevet af? Og hvad med de nye forslag som teknisk direktør i Vejle Kommune Michael Sloth lovede at komme med? Intet er der sket. Intet. Det er skuffende.

Jeg og beboerne på Nørremarken havde håbet på, at politikerne sammen med teknisk forvaltning havde taget arbejdstøjet på og undersøgt alle muligheder ordentligt, inden de blot foreslår en testperiode, som måske allerede træder i kraft om 14 dage.

Kære politikere. Kære topembedsfolk. Det må seriøst være tid til at stikke fingeren i jorden, undersøge alle muligheder og komme frem med en intelligent og fremtidssikret løsning for trafikken på Vores Nørremarken.

Er du enig, håber jeg, du vil skrive under og hjælpe husejere på Nørrmarken og Palles Bageri.

Palle Thomsen
Bagermester i Palles Bageri


Palle Thomsen, Bagermester i Palles Bageri    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Palle Thomsen, Bagermester i Palles Bageri tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...