Gør Skibhusvej tryg

Skibhusvej.jpgSkibhusvej er skibhuskvarterets bankende hjerte, men desværre er vejen utrolig utryg at færdes på, hvad enten man er cyklist eller fodgænger.  

Dagligt oplever vi beboere farlige situationer, hvor folk kører hasarderet, og der tages store chancer, når bilister skal fra stikvejene ud i myldretidstrafikken på Skibhusvej.

Konsekvensen er, at man som blød trafikant føler sig utryg, når man færdes på vejen - og mange undgår helt at benytte sig af den. Det gælder særligt dem med børn.   

I enkelte tilfælde ender det helt galt, og folk kommer til skade. Senest den 26. oktober, hvor vanvidskørsel resulterede i, at en bilist endte med at komme til skade, og en butik fik facaden ødelagt. Og det var endda billigt sluppet.   

Skriver du under på underskriftsindsamlingen, sender du en KLAR opfordring til Odense Kommune og Odense Byråd:  

- Anerkend at der er et problem på Skibhusvej.

- Tag ansvar for det.

- Gør noget ved problemet. 

- Gør Skibhusvej tryg. 


Kristian Bech Josefsen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Kristian Bech Josefsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook