VandskiDM

Vi vil have vores DM i vandski!!

Prisen på en ny Nautique vandskibåd er steget fra 250.000 til 550.000 kr., og investering i trådløs teknik, SplashEye, Youtube liveudstyr, IP-kameraer m.m. betyder at økonomien i afholdelse af DM bliver strammere og strammere for de klubber der forsøger at være med helt fremme, når det gælder om at tilbyde de bedste vilkår for løbere og tilskuere.
Derfor har vi foreslået Dansk Vandskiforbund en ny model hvor prisen for at stille op i enkeltdisciplin stiger fra 250,- til 450,- og 3-event stiger fra 650,- til 950,-.
Samtidig skal forbundet give et stævnetilskud på 10.000,- til den klub der afholder DM.

Situationen er lige nu den, at Forbundet har afvist prisstigningerne, og derfor kan vi ikke få et DM i 2016.

Vi håber på at de nye priser kan gøre det attraktivt for flere klubber at byde ind på DM så vi kan få en situation hvor flere klubber ønsker at afholde DM. Der er kun os vandskiløbere til at skyde penge i sporten, og vi håber at I ønsker de bedst mulige forhold når der afholdes DM.

DERFOR SKAL DU SKRIVE UNDER: Bedre økonomi gør det attraktivt for flere klubber at byde ind på DM, og vi undgår situationer hvor ingen vil afholde DM. Bedre økonomi hjælper vores sport og giver flere muligheder for os vandskiløbere.
Ønsker du et DM med nye priser skal du hjælpe dig selv og vores sport ved at skrive under på denne underskriftindsamling.

For at din underskrift tæller med skal du have deltaget i DM inden for de sidste 2 år.

STEM NU!

De bedste vandskihilsner
Vallensbæk Vandskiklub


Vallensbæk Vandskiklub    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Vallensbæk Vandskiklub tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook