Udvidelse af Vindinge Skole 2021

Vindinge Skole er en succes!

Det ses på det større antal elever, der kommer til skolen og det, at Roskilde Kommune har udvidet skolen op til 9. klasse.

Men succesen har den pris, at der om et år ikke er lokaler nok til alle elever. Der mangler flere klasselokaler og faglokaler, herunder mest akut et nyt natur/teknologi lokale, så alle klasser kan have natur/teknologi i et egnet lokale.

Skolebestyrelsen ønsker 4 permanente klasselokaler samt et nyt natur/teknologi lokale.

Du kan hjælpe med din underskrift, hvor du bekræfter, at du er enig med skolebestyrelsen - og det haster!

Alle underskrifter vil blive samlet ind og afleveret til politikerne i Roskilde Kommunes Skole- og Børneudvalg til deres møde d. 17. august, hvor de skal beslutte hvor mange penge, de vil indstille til at skulle sættes af til at udvide Vindinge Skole.


Christina Kofod Kristensen, formand for skolebestyrelsen på Vindinge Skole    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Christina Kofod Kristensen, formand for skolebestyrelsen på Vindinge Skole tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...