Absalon Campus og RUC bør tilbyde alle studerende fysisk undervisning samt online undervisning

Håbet ved denne underskriftsindsamling er at Absalon og RUC vil tilbyde både fysisk undervisning og online undervisning. I praksis vil dette foregå ved at undervisningen fortsat vil forløbe som sædvanlig, dog vil der være mulighed for at undervisningen skal sendes "livestream" gennem Zoom eller de installerede kameraer som der bliver brugt til e-learning. 

Fordele:
-Vi som studerende får lov til at tage et aktivt valg om vi vil modtage fysisk undervisning eller fjernundervisning 
-Ved at nogle vælger at blive hjemme, vil der være færre studerende tilstede i lokalerne og smitterisikoen vil dermed minimeres
-Ved at der er færre studerende tilstede i lokalerne vil afstandskrave lettere overholdes.
-De som har symptomer på corona eller er testet postive for corona kan blive hjemme uden at komme bagud i undervisningen 
-Vi tilgodeser at de studerende som er i den udsatte gruppe kan tilvælge fjernundervisning. 
 
Mit håb er, at du har lyst til at skrive under - samt dele budskabet med dine medstuderende. Sammen kan vi optimere studiemiljøet og læringsudbyttet for os studerende, samt mindske smitten på Absalon og RUC. 

Amalie Nielsen (Lr19s098)    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Amalie Nielsen (Lr19s098) tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...