Troels Bech tilbage til EfB!

Kære Esbjerg-fB fans

Vi tager et år mere (som minimum) i 1. division.  Der er brug for gode mennesker og kontinuerlige kræfter i det vestjyske. Gerne sammensat af kompetente mennesker, der både kender EfB, men også kommer udefra med fornyelse og gode idéer.

Med de nye ejere bliver det et spændende projekt - men hvad med, at vi fans anbefaler en lokalt-forankret mand og særdeles kompetent til en rolle i kulissen i EfB - måske som sportsdirektør?

Troels Bech får i hvert fald min stemme til projektet, han er en "gammel mand" i gamet og har tidligere været i EfB af flere omgange. Han kender både klubben og Superligaen ud og ind - og han ansees som at være særdeles kompetent til en rolle i EfB.

Troels - please, kom hjem.

Mvh

Dedikerede EfB-fans

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Anonyme EfB fans tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...