Underskriftsindsamling for svømmefaciliteter i Viby – friluftsbad og/eller svømmehal

Forundersøgelse af svømmefaciliteter i Viby NU!
På borgermødet i Viby Idrætsforening den 4. 4, 2017 arrangeret af Tænketanken for en svømmehal i Viby lovede et flertal af byrådets partier, at der ville komme en forundersøgelse af en svømmehal i Viby i den kommende valgperiode.  

Den 16. november, 2021 er der igen kommunalvalg, så til Roskilde Kommunes budgetforhandlinger d. 30. -31. august er det sidste chance for at holde løftet fra borgermødet i Viby.  

Tænketanken for en svømmehal i Viby indser, at en kommunal svømmehal i Viby for ikke er realistisk i den nuværende situation, og at et friluftsbad er mere økonomisk overkommeligt.

Af samme årsag hedder Tænketanksgruppen nu “Tænketanken for svømmefaciliteter i Viby - dvs. friluftsbad og/eller svømmehal.”  

Den lovede forundersøgelse af svømmefaciliteter i Viby er stadig relevant og kan snildt vedtages til de kommende budgetforhandlinger, så et friluftsbad/en svømmehal kan indgå i Vibys hastigt voksende byudvikling til glæde for de mange svømmeglade i alle aldre.  

Jeg skriver under på, at Roskilde Kommune til budgetforhandlingerne den 30. - 31. august skal afsætte midler til en forundersøgelse af svømmefaciliteter i Viby dvs. et friluftsbad og/eller en svømmehal. 

Foto: Indsamling fra en tidligere underskriftsindsamling til Viby Høstfest i 2013 til fordel for en svømmehal i Viby Sj. Den uformelle gruppe, "Viby Tørsvømmerklub" samlede mere end 1000 underskrifter ind, der blev overrakt til daværende kultur- og Idrætsformand, Birgit Pedersen på Roskilde Rådhus i overværelse af TV-Lorry, Roskilde Dagblad, Rosilde Avis samt Midtsjællands Avis.
IMG_6648.JPG


Nanna Paludan Feld, Tænketanken for svømmefaciliteter i Viby – friluftsbad og/eller svømmehal    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Nanna Paludan Feld, Tænketanken for svømmefaciliteter i Viby – friluftsbad og/eller svømmehal tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...