Støt Stine´s hundepension (Hørve) for, at bevare dispensationen fra kommunen

Stine´s hundepension i Hørve, i skønne Osherred er danmarks bedste pension. Ejeren Stine Zachariassen og hendes mand driver hundepensionen og formår at drive den til UG.

I slutning af 2019 var der et flertal i miljø-og klimaudvalget, i Odsherred kommune, der besluttede at give hundepensionen dispensation til afstandskravene til nærmeste naboer.

Vi var mange kunder og hunde poter der blev glad og taknemlig for denne nyhed.

Nyheden blev desværre til frustrationer hos Stine og hendes mand samt alle os som kunder. 

Sagen er fremlagt til behandling igen i Miljø- og Klimaudvalget, fordi embedsmændene mener, at ansøgningen fra Stine Zachariassen er ny, da den indeholder både hundekennel og hundepension. Og det betyder endvidere, at de naboretlige regler pludselig kommer i spil.(...)

Stine driver ikke erhversmæssig hundekennel, men driver en hundepension, og har et privat hundehold ved siden af.

Jeg hører ofte i lokalsamfundet i Odsherred drøfte hundepensionen og dens situation. Mange giver udtryk for, hvor fantastisk og professionel Stine og Martin driver deres hundepension. Der er plads, tid og rum for alle slags hunde også dem der kan have et specielt sind og behov.

Vores Thor (på 70 kg - stor hund) har været udsat for dårlig behandling hos anden hundepension og det var han mærket efter. Stine og Martin tog ham ind og gav ham tid og plads til, at finde tillid til dem. Det har gjort alverden for Thor, som har mistilid til mennesker og speciel mænd. Thor er nu efter 1,5 år ALTId glad når han ankommer og bliver hentet igen hos Stine´s undepension. Martin er hans bedste ven nu.

Relger skal overholdes og det ikke en undtagelse hos Stine´s hundepension. Det første vi blev spurgt om, var om Thor gøede. Det er det eneste som Stine og Martin fastholder.

Hundene må IKKE gø, netop for at naboerne ikke bliver forstyrret af dette. Jeg har aldrig hørt hundene gø eller larm inden eller uden for.

Jeg håber, at I vil være med til at underskrive og støtte Stine´s hundepension, så de kan få deres dispensation. Og så alle hunde poterne kan være sikker på, at have et godt og trygt ferie ophold hos Stine og Martn.

Del gerne med alle I tænker der vil støtte op om den skønne hundepension.

Mange hundepoter hilsner

Thor og Patricia 20200205_213007.jpg

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Patricia tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )